Baljered Bergagården 8

Baljered Bergagården 8

Slutpris

3 500 000 kr


Stora Levene— Vara

Baljered Bergagården 8


Slutpris
3 500 000 kr

Stora Levene— Vara

Hus på landet med pool och gästhus

Strax utanför Stora Levene, lantligt beläget, hittar vi denna trevliga bostad. Bostadshuset är i två plan med upp till fem sovrum och på gården ligger ett uthus med en trevlig lägenhet för tonåringen eller gäster. Garage med vidbyggda förråd och ett litet växthus hör också till fastigheten. Inglasat uterum med vidbyggd altan samt ytterligare en stor altan finns för härligt utomhusliv. På den stora altanen finns dessutom pool; skönt med svalka varma sommardagar. Trädgården är stor och plats finns för spel, lek och odling.

Bostadshusets entréplan rymmer hall, vardagsrum, kök och matplats i ljus, öppen planlösning. Här finns också två sovrum, duschrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns tre sovrum samt stort badrum.


Boarea
ca 230 kvm
Driftkostnad
51 746 kr/år
Tomtarea
3 152 kvm
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2022-10-06

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Baljered Bergagården såldes av oss 2022-10-06. Se alla våra försäljningar i Stora Levene samt även på Baljered Bergagården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.