Solliden 1A

Solliden 1A

Slutpris

4 500 000 kr


Strömstad

Solliden 1A


Slutpris
4 500 000 kr

Strömstad

Modern enplansvilla i natursköna omgivningar!

Modern och genomtänkt enplansvilla från Götenehus byggt 2013 med generösa sällskapsytor där kök och vardagsrum ligger i öppen lösning. Tak till nock, stora fönsterpartier som ger härlig känsla av rymd, samt en kamin som bidrar med värme och mysfaktor. Generöst tilltagen altan som löper runt husknuten och låter er ta tillvara på solens strålar under stora delar av dagen. Därutöver finner ni två sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré och en walk-in-closet. Inredd med genomgående högklassiga, smakfulla materialval, öppen och yteffektiv planlösning, genomtänkt i minsta detalj. Hela huset har golvvärme. Från kök/vardagsrum är det utgång via stora glasskjutdörrar till ett uterum med stora glaspartier och gediget trägolv, skjutdörrar som kan öppnas på alla sidor och öppnas upp mot den stora altanen.
Här bor du nära naturen och havet, i ett modernt och bekvämt och stilrent boende. Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 5 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen. Barnvänligt område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader. Här har du mindre än en kilometer till strand, klippor och havet! På tomten finner vi också ett fint gästhus med eget kök och badrum, och förrådsbyggnad.
Varmt välkommen till en enplansvilla utöver det vanliga!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
28 829 kr/år
Tomtarea
1 427 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-29

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Medvik Solliden såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Medvik Solliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.