Solliden 1A / Strömstad

Modern enplansvilla i natursköna omgivningar!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
125 kvm
Driftkostnad
28 829 kr/år
Tomtarea
1 427 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-09-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Medvik Solliden såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Medvik Solliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Medvik Solliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och genomtänkt enplansvilla från Götenehus byggt 2013 med generösa sällskapsytor där kök och vardagsrum ligger i öppen lösning. Tak till nock, stora fönsterpartier som ger härlig känsla av rymd, samt en kamin som bidrar med värme och mysfaktor. Generöst tilltagen altan som löper runt husknuten och låter er ta tillvara på solens strålar under stora delar av dagen. Därutöver finner ni två sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga med groventré och en walk-in-closet. Inredd med genomgående högklassiga, smakfulla materialval, öppen och yteffektiv planlösning, genomtänkt i minsta detalj. Hela huset har golvvärme. Från kök/vardagsrum är det utgång via stora glasskjutdörrar till ett uterum med stora glaspartier och gediget trägolv, skjutdörrar som kan öppnas på alla sidor och öppnas upp mot den stora altanen.
Här bor du nära naturen och havet, i ett modernt och bekvämt och stilrent boende. Läget är perfekt, lugnt och lantligt bara ca 5 km till Strömstads centrum, som erbjuder all den service och omsorg man kan önska kombinerat med handel och nöjen. Barnvänligt område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader. Här har du mindre än en kilometer till strand, klippor och havet! På tomten finner vi också ett fint gästhus med eget kök och badrum, och förrådsbyggnad.
Varmt välkommen till en enplansvilla utöver det vanliga!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.