Champinjonvägen 7 / Strömstad

Radhus på hörntomt i centrala Strömstad

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
119 kvm
Driftkostnad
24 000 kr/år
Tomtarea
663 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Champinjonvägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Champinjonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Champinjonvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint radhus med bra läge på populära och barnvänliga området Röd i Strömstad. Entréplan består av kök, 4 sovrum, vardagsrum med utgång till inglasad uteplats, toalett och badrum med bastu. På övre plan finner vi ett rymligt sovrum, och badrum med dusch. Garage och snickarbod/förråd finns i anslutning till huset.Prisvärt och trevligt boende perfekt för barnfamiljen. Hörnläge på tomten med en solsäker baksida. Här bor i ett lugnt och barnvänligt område, promenadavstånd till förskola och skola, aktivitetshallen och mataffärer, mm. Lekplats finns precis utanför tomten. Den inglasade altanen med skjutdörrar är redo för alla tänkbara trevligheter, grillkvällar, lata söndagsfrukostar till kalas för hela släkten. Varmt välkomna att boka er för privat visning med Fastighetsmäklare Sasha Andersson.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.