Sök Meny
Såld

Strömstad - Kebal / Finnoxelgatan 24

Färdigt Möblerad stilig villa på Nötholmen !

Här har du drömstället, en fantastisk villa för att ha som fritids eller fastboende! Villan är fullt möblerad så det är bara att flytta in! I området ligger Strömstad Spa hotel och en liten butik. En stor båthamn och oerhört vacker natur i området. Stränder och klippor samt golfbana runt hörnet gör ditt boende ännu mer perfekt! Du har dessutom stora möjligheter att hyra ut villan eftersom det är mycket populärt att semestra i området.
De flesta i området har inrett en loft våning till på dessa hus. som kan bli ca 25 kvadratmeter. Området är lugnt ifrån bilar, det finns ingen genomgångstrafik och hotellet är mycket bra ljudisolerat att det inte besvärar.
Önskar du fiska är det bara att promenera några meter så hugger öringen!

Sponsrade länkar
Strömstad / Kebal
Finnoxelgatan 24
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea: 93 kvm
Driftkostnad: 28 100 kr/år
Tomtarea: 117 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-03-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Strömstad / Finnoxelgatan