Finnoxelgatan 7

Finnoxelgatan 7

Slutpris

4 600 000 kr


Strömstad

Finnoxelgatan 7


Slutpris
4 600 000 kr

Strömstad

Hus med havsutsikt på Nötholmen!

Här njuter man av ett praktiskt och stilrent boende med tre sovrum och två fullutrustade och helkaklade badrum i två etage. Husets planlösning är öppen med genomgående parkett och ljusa väggar. Kök och vardagsrum bildar en stor öppen social yta, och centralt i rummet står en Contura braskamin som sprider värme och ljus under den kalla och mörka årstiden, och bidrar med hög mysfaktor. Från matplatsen finns öppningsbara dubbeldörrar mot en stor härlig uteplats, vilket gör att ute och inne smälter samman under sköna sommardagar. Huset är mycket fint i ordning och tomten är nästan helt underhållsfri. Det salta havet kommer du att se varje dag, en rogivande utsikt man aldrig tröttnar på. Från övre parkettplats har du sol hela dagen och utsikt ända till Koster och till Strömstads centrum! Här kan man umgås och trivas såväl sommar som vinter.
Boende i ett lugnt och attraktivt område med inbjudande miljö och direkt närhet till bad och båtliv, och på kortare promenad nås även båthamn och spahotell med restaurang. I närområdet finns vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitetsmöjligheter, ta kuststigen till Capri, eller linfärjan till centrum för shopping och lunch, och är du golfintresserade så har du Strömstad Golf som granne. Område med bilväg ända fram och egen parkering på tomten. Detta är ett av de bäst belägna husen på området, som bör ses! Välkomna på visning!

Så här vill säljaren förmedla hur det är att bo på Finnoxelgatan året runt:
Solen skiner in genom sovrumsfönstret, fåglarna har så smått börjat sin morgonsång och vinden från det öppna fönstret är härligt frisk med lukt av hav. Kaffebryggaren puttrar nere i köket, och strax är det frukost uppe på balkongen med den vidunderliga utsikten ut över havet och Kosteröarna. Solen värmer redan även om det fortfarande är tidig morgon.
En upptäcktsfärd bland badvikarna och klipporna, ett skönt svalkande dopp och sedan en promenad hem genom skogen via den fina lilla grillhyddan uppe på berget. Saft och kanelbullar väntar på altanen. Sedan några lata timmar i hängmattan med en bok, innan vännerna kommer. Ikväll blir det kräftskiva. Välkomna och skål! Hugg in på krabbklor, kräftor och räkor och så en sång till. Kräftskivan har börjat ute på altanen i kvällsolen. Vattnet ligger blankt och stilla nere i viken. En härlig tid på kvällen att sitta uppe på balkongen och blicka ut över havet. Solen håller på att lägga sig för kvällen. Naturens egna tavla av Bohuslän.
Höststormarna viner, men inne är det skönt och varmt framför kaminen med en bok och varm choklad. Eller uppe i fåtöljen där man fortfarande har bra utsikt ut mot Kosteröarna och havet. Höstsolen tittar så sakta fram, en tur in till stan med linfärjan och eftermiddagsfika. Nu är det fint med adventsljus i varje fönster. Ute är det härligt kallt och friskt. Snart kommer tomten. Blir det någon snö i år? Ja, se nu snöar det lätt över havet. Allt är tyst och stilla. Ännu en stjärnklar kall natt. Fyrverkerier ute på Kosteröarna och inne i stan. Balkongen är som första parkett. Gott Nytt År!
Vitsippor och blåsippor, tussilago och knoppar på träden. Sköna vårpromenader längst kuststigen ut till Capri. Sedan en härlig matsäck ute på klipporna. Varma vindar och fågelsång, solen skiner in genom sovrumsfönstret. Är det idag det skall bli en hole in one? Golfbanan har öppnat för säsongen! Packa väskan och ta med flytvästarna, gå den korta biten över bron och längs med bryggan där båten ligger. Kommer det att nappa mån tro? Bad och skratt i viken. Grilla färsk fisk. Sedan hem innan kvällen kommer. Lata dagar i hängmattan på altanen. Sommaren är åter här.
Välkommen till Finnoxelgatan nr 7!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
21 464 kr/år
Tomtarea
185 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-13

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna parhus på Finnoxelgatan såldes av oss 2018-10-13. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Finnoxelgatan.

Boka värdering

Sasha Andersson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, norska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.