Finnoxelgatan 1 / Nötholmen / Strömstad

Hus på populära Nötholmen!

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
25 400 kr/år
Totalareal
132 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna parhus på Finnoxelgatan såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Finnoxelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nötholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fantastisk villa för att ha som fritids eller fastboende, endast några få steg från havet! Här njuter man av ett praktiskt och stilrent boende med två sovrum och två fullutrustade och helkaklade badrum i två etage. Husets planlösning är öppen med genomgående parkett och ljusa väggar. Kök och vardagsrum bildar en stor öppen social yta, och centralt i rummet står en braskamin som sprider värme och ljus under den kalla och mörka årstiden, och bidrar med hög mysfaktor. Från matplatsen finns öppningsbara dubbeldörrar mot en härlig uteplats, vilket gör att ute och inne smälter samman under sköna sommardagar. Härliga terrasser, både på första och andra plan och på baksidan huset inbjuder till mysiga fikastunder i solen. I området ligger Strömstad Spa hotell, en stor båthamn och oerhört vacker natur i området. Stränder och klippor samt golfbana runt hörnet gör ditt boende ännu mer perfekt! Det salta havet kommer du att se varje dag, en rogivande utsikt man aldrig tröttnar på. Från övre parkettplats har du sol hela dagen och utsikt ända till Koster. Boende i ett lugnt och attraktivt område med inbjudande miljö och direkt närhet till bad och båtliv, och på kortare promenad nås även båthamn och spahotell med restaurang. I närområdet finns vackra natursköna strövområden med bär- och svampskog samt fina aktivitetsmöjligheter, ta kuststigen till Capri, eller linfärjan till centrum för shopping och lunch, och är du golfintresserade så har du Strömstad Golf som granne. Område med bilväg ända fram och egen parkering bredvid tomten. Detta är ett hus ni inte får missa! Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten