Hiertagatan 5 / Vatuland / Strömstad

Exklusiv villa i Vatuland, med havsutsikt och 5 sovrum !

Slutpris
6 000 000 kr
Boarea
149 kvm
Driftkostnad
43 000 kr/år
Totalareal
770 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Hiertagatan såldes av oss 2018-06-04. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Hiertagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vatuland är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Vatuland, ett av Strömstads finaste kvarter ligger denna stora exklusiva villa, belägen på Hiertagatan 5, i området Vatuland som ligger på höjden ovanför Strömstad hamn och centralstation. Villan passar dig som önskar något alldeles extra.
Villan är mycket välutrustad med stora sällskapsutrymmen såsom vardagsrum med braskamin, allrum med öppen spis. Huset värms upp av en luftvärmepump och kan kompletteras med el golvvärme i hela entréplan och i badrummen, övervåning har oljefyllda radiatorer. Vid normal vinter räcker luftvärmepump och komfortvärme i badrumsgolven.
Köket är fullutrustat med all modern utrustning du kan önska. I villan finns 2 helkaklade badrum,ett på varje våning, 5 sovrum, Master Bedroom har två balkonger, en för kaffet i morgonsolen som du kan ta direkt ur den inbyggda espressomaskinen i sovrummet , en balkong med havsutsikt där man kan ha en trevlig loungegrupp och njuta av de vackra omgivningarna. Det är utrustat med walk-in garderob samt garderob med skjutdörrar. Framför huset mot havet till finns en uteplats med härligt läge och lä för vinden, där har man charmig ute eldstad för trevliga grillstunder. Runt huset finns en gedigen stenmur som avgränsar fastigheten mot gatan. Fiber är anslutet och indraget i fastigheten.
Nyare dubbelgarage och förråd samt äldre garage som används som förråd finns på fastigheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration