Kloppemyrsvägen 9

Kloppemyrsvägen 9


Seläter— Strömstad

Kloppemyrsvägen 9



Seläter— Strömstad

Ståtligt hus med 7 rum på Seläter!

Välkommen till Kloppemyrsvägen 9 på Seläter och detta ståtliga hus om 164 kvm, fördelat på två plan. Här finner ni ett lugnt och trevligt boende nära Capri och ca 10 minuter från centrala Strömstad. Huset har fantastiska sällskapsytor för umgänge med familj och vänner. Här finner man ett rymligt kök, vardagsrum med matsal samt ett allrum på entréplan. Övervåningen har tre rymliga sovrum, ett med en-suite badrum, en möblerbar hall, och ett separat badrum. På övre plan finns en sydväst vänd altan med sol till sent på kvällen. Med 7 rum och 3 badrum, är detta det perfekta familjehuset eller fritidsboendet med plats för mycket gäster. Ett välskött hus med en vacker trädgård och fina rabatter, fruktträd och blommor. Här finns även flera fint anlagda uteplatser runt huset som har sol hela dagen. Carport med förråd finns också för bekvämlighet. Seläter är ett underbart område med naturen intill huset, med skogsterräng runtom för fina promenader med gångavstånd till kommunens bästa stränder, klippor och havet! Väldigt barnvänligt område. Golfbana, Spa Hotell och centrum på cykelavstånd. Välkomna på visning!


Boarea
162 kvm
Driftkostnad
37 100 kr/år
Tomtarea
686 kvm
Rum
7 rum (3-5 sovrum)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Kloppemyrsvägen såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Kloppemyrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.