Krossekärrsvägen 31

Krossekärrsvägen 31

Slutpris

4 400 000 kr


Strömstad

Krossekärrsvägen 31


Slutpris
4 400 000 kr

Strömstad

Välbyggt hus i toppskick på Hällestrand!

Önskar du flytta in ett välskött hus där allt är färdigt så har du chansen i detta trevliga och lättskötta hus från 2014 med gångavstånd till havet och badbryggan och fina svampskogar alldeles runt knuten. Huset har vacker och lättskött trädgård med blommande växter, odlingsmöjligheter i växthus och trädgårdsland och härlig gräsmatta för lek och spel. Huset är inrett med en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats med stora ljusinsläpp, två sovrum, badrum och tvättstuga. För den som vill har huset utvecklingsmöjligheter som att avdela ett extra sovrum (se planlösning), bygga gäststuga eller omvandla förrådet till extra boyta. Från vardagsrummet går man ut till det vinterisolerade uterummet som är inglasat med säkerhetsglas och med alla dörrar skjutbara om man vill ha det öppet. Altaner är byggda på båda sidor om uterummet och framför huset vilket ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Detta hus är en dröm för pedanten som inte vill lägga för mycket tid på städning och trädgårdsskötsel. Fastigheten ligger i Hällestrand med närhet till skogen och havet, här finns en fin badplats med ny badbrygga och båtplats finns möjlighet att hyra i hamnen. Huset omfattas inte av boplikt. Välkommen att boka privat visning med mäklaren.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
38 750 kr/år
Tomtarea
990 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-06-03

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Krossekärrsvägen såldes av oss 2022-06-03. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Krossekärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.