Skepphällevägen 15

Skepphällevägen 15


Strömstad

Skepphällevägen 15Strömstad

Fritidshus på fantastiska Öddö!

På den fantastiska ön Öddö ligger denna havsnära fastighet med stor härlig tomt. Fastigheten har ett högt och fint läge med det stora vackra berget bakom fastigheten där du kan gå upp njuta av en fantastisk utsikt över hela Kosterfjorden, på baksidan av huset kan du njuta av morgonsolen och tack vare den insynsskyddade tomten är det en härlig plats att sola på. Altan i söderläge ger ännu mer sol möjligheter som håller i sig ända fram till solnedgången. På Öddö kan du njuta av en omväxlande natur med stränder strax intill och underbara skogspromenader i orörd skog med bla 1000 årig lind och vacker miljö. Varje årstid har sin speciella charm på denna underbara ö. På tomten finns syren, lljekonvalj och fler vackra blommor. Huset har ett rymligt vardagsrum med en mysig braskamin för trevnad. Originalkök med sin charm och matplats med plats för flera, 3 sovrum samt ett badrum med dusch. Från vardagsrummet går du ut till en altan med plats för sittgrupper. Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
31 500 kr/år
Tomtarea
1 945 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-02

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Skepphällevägen såldes av oss 2023-03-02. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Skepphällevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad