Skogsvägen 8

Skogsvägen 8

Slutpris

3 800 000 kr


Strömstad

Skogsvägen 8


Slutpris
3 800 000 kr

Strömstad

Villa i centrala Tanum

Välskött tegelhus från Hultsfredshus i lugnt område med bra standard. Med 104 kvm boyta och 96 kvm biyta ges det gott om plats för hela familjen. I huset finns vardagsrum med öppen spis som sprider värme och trivsel året runt, rummet har fönsterpartier och dörr ut mot den härliga altanen, i anslutning till vardagsrummet har man matsalen med plats för de lite större sällskapen, ett rymligt
kök med matplats, två sovrum med möjlighet till fler, samt stort allrum på övre plan. I källaren finns gott om plats, den är i dagsläget inredd med 2 rum, wc, tvättstuga med dusch, förråd och matkällare. Här finns också en separat ingång som ger möjlighet att dela källaren och göra en lägenhet. Garage med elektrisk fjärrmanövrerad port och ingång direkt i källaren. Här har du det perfekta huset för umgänge med familj och vänner. På baksidan av huset finns en stor härlig lättskött trädgård och trevliga uteplatser med mycket sol för sköna sommarkvällar, en utemiljö som innehåller det mesta en villaägare längtar efter. På den asfalterade garageuppfarten finns plats för flera bilar. En genomgående välskött fastighet med samma ägare sedan det var nytt, ägaren har gjort de stora förbättringarna såsom nytt tak, installerat bergvärme samt bytt till 3-glas fönster. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
104/96 kvm
Driftkostnad
31 590 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
5 rum (2-5 sovrum)
Såld
2018-11-20

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Skogsvägen såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på Skogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.