Skogsvägen 8 / Strömstad

Villa i centrala Strömstad med härlig trädgård.

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
104/96 kvm
Driftkostnad
31 590 kr/år
Totalareal
936 kvm
Rum
5 rum (2-5 sovrum)
Såld
2018-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på skogsvägen såldes av oss 2018-11-20. Se alla våra försäljningar i Strömstad samt även på skogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av skogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött tegelhus från Hultsfredshus i lugnt område med bra standard. Med 104 kvm boyta och 96 kvm biyta ges det gott om plats för hela familjen. I huset finns vardagsrum med öppen spis som sprider värme och trivsel året runt, rummet har fönsterpartier och dörr ut mot den härliga altanen, i anslutning till vardagsrummet har man matsalen med plats för de lite större sällskapen, ett rymligt
kök med matplats, två sovrum med möjlighet till fler, samt stort allrum på övre plan. I källaren finns gott om plats, den är i dagsläget inredd med 2 rum, wc, tvättstuga med dusch, förråd och matkällare. Här finns också en separat ingång som ger möjlighet att dela källaren och göra en lägenhet. Garage med elektrisk fjärrmanövrerad port och ingång direkt i källaren. Här har du det perfekta huset för umgänge med familj och vänner. På baksidan av huset finns en stor härlig lättskött trädgård och trevliga uteplatser med mycket sol för sköna sommarkvällar, en utemiljö som innehåller det mesta en villaägare längtar efter. På den asfalterade garageuppfarten finns plats för flera bilar. En genomgående välskött fastighet med samma ägare sedan det var nytt, ägaren har gjort de stora förbättringarna såsom nytt tak, installerat bergvärme samt bytt till 3-glas fönster. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration