Bergdalen 1

Bergdalen 1

Slutpris

8 950 000 kr


Syd-Koster Bergdalen— Sydkoster— Strömstad

Bergdalen 1


Slutpris
8 950 000 kr

Syd-Koster Bergdalen— Sydkoster— Strömstad

Vacker villa på Bergdalen, Sydkoster!

Vid havet på Bergdalen, Sydkoster ligger denna vackra villa med utsikt över stranden och havet. Villan ingår i bostadsrättsföreningen Bergdalen Sydkoster och har vacker havsutsikt från såväl hus som tomt. Huset som är fördelat på 2 plan rymmer 5 rum, 4 sovrum, vardagsrum med braskamin som skapar mysig stämning, matplats med vidunderlig utsikt, två helkaklade badrum, ett stort öppet kök/vardagsrum med trevliga platser att umgås. Allt med hög standard, påkostade material och fina detaljer. Runt större delen av huset löper ett härligt trädäck, perfekt för grillkvällar, umgänge och skön avkoppling med familj och vänner vid havet. Njut av sandstrand, klippor och badbryggor, här finns förutsättningar för allt du kan önska dig av en fulländad skärgårdsvistelse. Solvarma sandstränder, avskilda badvikar, glittrande Kosterhav med slående solnedgångar. Bergdalen är en komplett fritidsanläggning med en mycket trevlig restaurang som har fullständiga rättigheter. Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut den genom driftbolaget, och det är alltid stor efterfrågan på semesterboende på Koster. Varmt välkomna att boka enskild säker visning med mäklaren!


Boarea
ca 140 kvm
Avgift
3 015 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-07

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna fritidshus på Bergdalen såldes av oss 2021-06-07. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Bergdalen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.