Sök Meny
Såld

Strömstad / Sydkoster / Hamneholmen 2

Koster-Hamneholmen, ett av kustens vackraste lägen!

Har du någon gång drömt om att vakna upp på en paradisö i soluppgången med några stegs avstånd till det salta morgondoppet i västerhavet? Här har du fastigheterna, på Hamneholmen Sydkoster, som uppfyller dina drömmar med råge! Här finns två fastigheter Korshamn 1:4 och Korshamn 1:5 den ena bebyggd med smakligt renoverad fiskarvilla från tidigt 1900 tal, den andra bebyggd med gästhus med bastu och härlig uteplats i solnedgångsläge där du har full koll på båtlivet i Ekenäs hamn. Från båda husen har du en fantastisk utsikt. Båtplats för djupgående båt. Och som grädde på moset blir du ägare till 1/3 av Hamneholmens natur samt stränder. Brygga med båtplats finns invid fastigheten genom Ekenäs hamnförening. Dessa båda fastigheter Korshamn 1:4 och Korshamn 1:5 säljes allt under ett.

Sponsrade länkar
Strömstad / Sydkoster
Hamneholmen 2
Slutpris: 9 000 000 kr
Boarea/biarea: 77/52 kvm
Tomtarea: 2 825 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-09-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Sydkoster / Hamneholmen