Hamneholmen 2 / Sydkoster / Strömstad

Koster-Hamneholmen, ett av kustens vackraste lägen!

Slutpris
9 000 000 kr
Boarea/biarea
77/52 kvm
Tomtarea
1 917 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Hamneholmen såldes av oss 2017-09-08. Se alla våra försäljningar i Sydkoster samt även på Hamneholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hamneholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Har du någon gång drömt om att vakna upp på en paradisö i soluppgången med några stegs avstånd till det salta morgondoppet i västerhavet? Här har du fastigheterna, på Hamneholmen Sydkoster, som uppfyller dina drömmar med råge! Här finns två fastigheter Korshamn 1:4 och Korshamn 1:5 den ena bebyggd med smakligt renoverad fiskarvilla från tidigt 1900 tal, den andra bebyggd med gästhus med bastu och härlig uteplats i solnedgångsläge där du har full koll på båtlivet i Ekenäs hamn. Från båda husen har du en fantastisk utsikt. Båtplats för djupgående båt. Och som grädde på moset blir du ägare till 1/3 av Hamneholmens natur samt stränder. Brygga med båtplats finns invid fastigheten genom Ekenäs hamnförening. Dessa båda fastigheter Korshamn 1:4 och Korshamn 1:5 säljes allt under ett.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration