Vitared Lövsångsvägen 7

Vitared Lövsångsvägen 7

Slutpris

860 000 kr


Vitared— Tidaholm

Vitared Lövsångsvägen 7


Slutpris
860 000 kr

Vitared— Tidaholm

Stuga med milsvid utsikt från Hökensås

Nu ges möjligheten att förvärva ett alldeles eget paradis att tillbringa sommaren i.
Med ett högt och fint läge med milsvid utsikt finner ni denna timmerstuga på Hökensås med närhet till bad och fiskesjöar samt vackra naturområden att vandra i. Stugan utgörs av vardagsrum med braskamin och ytor för både matgrupp och soffgrupp, två sovrum, kök med bra arbetsytor samt toalett/dusch. Men det bästa med en sommarstuga är ju utsidan. Längs med byggnadens västra sida löper balkong som leder till ett stort trädäck i söder. Här har ni både utsikt och skydd från insyn, en underbar plats att avnjuta soliga dagar på. På tomten finns även bod/gäststuga och under våren kommer fastigheten att anslutas till fibernät. Uppvärmning sker via luft/luftvärmepump, direktverkande el samt braskamin. Vatten via samfällighet och eget avlopp.
Älskar ni naturen är detta en stuga för er då Hökensås erbjuder bra fiske- och badsjöar, vandringsleder och orörd natur.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
16 033 kr/år
Tomtarea
1 275 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Falköping

Denna fritidshus på Vitared Lövsångsvägen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Tidaholm samt även på Vitared Lövsångsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.