Atterud Adolfsberg 2

Atterud Adolfsberg 2

Slutpris

2 600 000 kr


Töreboda

Atterud Adolfsberg 2


Slutpris
2 600 000 kr

Töreboda

Idyllisk liten hästgård med egen ridbana och nybyggt garage!

Lantligt belägen i närheten av både skog och öppna fält erbjuds nu unik chans att förvärva denna välomhändertagna hästgård. Perfekt belägen mellan Töreboda och Mariestad med endast 5 minuter till Töreboda centrum hittar vi Atterud Adolfsberg 2. Förutom modernt och smakfullt renoverat bostadshus om 100+27 kvm om 4 rum och kök finns här också stall, lösdrift, ridbana, betesmark, garage, carport samt snickeriverkstad och vedförråd. Bostadshuset har omsorgsfullt renoverats så att gammalt möter nytt med en modern känsla och huset har under nuvarande ägares tid genomgått stora renoveringar. Vattenburen golvvärme på entréplan i hall, kök, sovrum och vardagsrum. Fiber finns indraget och även inbrottslarm. Härlig altan i söderläge med sol stora delar av dagen, punschveranda att umgås på under tidig vår och sen höst när kylan smyger sig på.

Stallbyggnad med 3 rymliga boxar, uppställningsplats med matta och solarium, uppvärmd och isolerad sadelkammare med varmvatten, höloft, lösdrift för 5 hästar med uppvärmda vattenkoppar i anslutning till stalldel. Även hö/strö förråd med egen ingång.

Upplyst ridbana med ledlampor och staket om 22x40 kvm. Bärlager, duk och stenmjöl. Totalt tillhörande mark på ca 4 hektar består till stor del av inhängnad betesmark till häst men även en del skog ca 2 ha i södra änden av fastigheten.

Isolerat och uppvärmt garage via luft/luft värmepump med automatisk port. Gjuten platta i garage och två carportar på sidan om garage. Kameraövervakning över samtliga byggnader på gården.

Snickeriverkstad och rymligt vedförråd finns också på gården. Naturtomt som sköts av robotgräsklippare.

Denna härliga gård måste upplevas på plats. Passa på, den här chansen kommer inte så ofta, välkommen att anmäla till visning!


Boarea/biarea
100/27 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
3.9500 ha
Sovrum
3 Sovrum
Fastigh.bet
TÖREBODA ATTERUD 1:12, TÖREBODA ATTERUD 1:5
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Hästgård
Såld
2023-08-22

Mäklarhuset Mariestad, Töreboda och Gullspång

Denna gård på Atterud Adolfsberg såldes av oss 2023-08-22. Se alla våra försäljningar i Töreboda samt även på Atterud Adolfsberg.

Boka värdering

Sanne Skartnes

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Martin Jarhäll

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.