Sök Meny
Såld

Trollhättan - Skogshöjden / Bäckeforsgatan 44

Rymlig 3:a i populära Skogshöjden!

Vi har nu fått den äran att förmedla denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök i omtyckta Skogshöjden. Bostadsrätten har ett bra läge till Skogshöjdens skola, förskolor Trollhättans IFs fotbollsplaner, Skogshöjdens fritidsgård, Norra Älvsborgs Länssjukhus samt Överby med dess utbud. Invändigt hittar man en helt nytt kök med vitvaror från de närmsta åren och en rymlig men också mycket ljus planlösning. Man finner även en tvättmaskin från 2012 samt en torktumlare från 2014 Med eget garage och p-plats precis utanför lägenheten så blir detta boendet oerhört bekvämt. Skulle man föredra att åka buss in Trollhättan eller till Vänersborg så hittar man närmsta busstation på promenadavstånd. Så välkommen att boka visning på denna mycket trevliga lägenhet!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Skogshöjden
Bäckeforsgatan 44
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea: 83,2 kvm
Avgift: 4 938 kr/mån
Driftkostnad: 900 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Bäckeforsgatan