Bäckeforsgatan 44 / Skogshöjden / Trollhättan

Rymlig 3:a i populära Skogshöjden!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
83,2 kvm
Avgift
4 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bäckeforsgatan såldes av oss 2017-02-18. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Bäckeforsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skogshöjden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi har nu fått den äran att förmedla denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök i omtyckta Skogshöjden. Bostadsrätten har ett bra läge till Skogshöjdens skola, förskolor Trollhättans IFs fotbollsplaner, Skogshöjdens fritidsgård, Norra Älvsborgs Länssjukhus samt Överby med dess utbud. Invändigt hittar man en helt nytt kök med vitvaror från de närmsta åren och en rymlig men också mycket ljus planlösning. Man finner även en tvättmaskin från 2012 samt en torktumlare från 2014 Med eget garage och p-plats precis utanför lägenheten så blir detta boendet oerhört bekvämt. Skulle man föredra att åka buss in Trollhättan eller till Vänersborg så hittar man närmsta busstation på promenadavstånd. Så välkommen att boka visning på denna mycket trevliga lägenhet!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration