Sök Meny
Såld

Trollhättan - Skogshöjden / Bäckeforsgatan 44

Rymlig 3:a i populära Skogshöjden!

Vi har nu fått den äran att förmedla denna trevliga lägenhet om 3 rum och kök i omtyckta Skogshöjden. Bostadsrätten har ett bra läge till Skogshöjdens skola, förskolor Trollhättans IFs fotbollsplaner, Skogshöjdens fritidsgård, Norra Älvsborgs Länssjukhus samt Överby med dess utbud. Invändigt hittar man en helt nytt kök med vitvaror från de närmsta åren och en rymlig men också mycket ljus planlösning. Man finner även en tvättmaskin från 2012 samt en torktumlare från 2014 Med eget garage och p-plats precis utanför lägenheten så blir detta boendet oerhört bekvämt. Skulle man föredra att åka buss in Trollhättan eller till Vänersborg så hittar man närmsta busstation på promenadavstånd. Så välkommen att boka visning på denna mycket trevliga lägenhet!

Sponsrade länkar
Trollhättan / Skogshöjden
Bäckeforsgatan 44
Slutpris: 1 500 000 kr
Boarea: 83,2 kvm
Avgift: 4 938 kr/mån
Driftkostnad: 900 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-02-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Bäckeforsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.