Elfhögsgatan 13B / Centrum / Trollhättan

Helt nyrenoverat 2:a med toppenläge!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 174 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elfhögsgatan såldes av oss 2019-07-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Elfhögsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härligt fräsch 2:a som helrenoverats 2019 med nytt läckert kök, helkaklat badrum med golvvärme och nya ytskikt överallt! Detta är tillfället för dig som vill flytta in i en riktigt fräsch 2:a med superläge mellan Trollhättans Resecentrum och träningsvänliga Älvhögsborg. Det är nära till en väldig massa annat också såklart så det är bara att flytta in, njuta och trivas! Om du vill så finns det möjlighet att flytta in redan under sommaren då lägenheten står redo för det om så önskas. Vi ska tillägga att stammarna är bytta 2019, elen är bytt i lägenheten och badrummet är renoverat av fackman och våtrumscertifikat är utfärdat. På baksidan finns en trivsam uteplats och i källaren finns en bastu att tillgå för den som önskar. Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.