Elfhögsgatan 13B

Elfhögsgatan 13B

Slutpris

1 300 000 kr


Centrum— Trollhättan

Elfhögsgatan 13B


Slutpris
1 300 000 kr

Centrum— Trollhättan

Helt nyrenoverat 2:a med toppenläge!

Härligt fräsch 2:a som helrenoverats 2019 med nytt läckert kök, helkaklat badrum med golvvärme och nya ytskikt överallt! Detta är tillfället för dig som vill flytta in i en riktigt fräsch 2:a med superläge mellan Trollhättans Resecentrum och träningsvänliga Älvhögsborg. Det är nära till en väldig massa annat också såklart så det är bara att flytta in, njuta och trivas! Om du vill så finns det möjlighet att flytta in redan under sommaren då lägenheten står redo för det om så önskas. Vi ska tillägga att stammarna är bytta 2019, elen är bytt i lägenheten och badrummet är renoverat av fackman och våtrumscertifikat är utfärdat. På baksidan finns en trivsam uteplats och i källaren finns en bastu att tillgå för den som önskar. Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 174 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.