Elfhögsgatan 17 / Centrum / Trollhättan

Kanonfin & unik lägenhet i centrum!

Slutpris
1 070 000 kr
Boarea
36.1 kvm
Avgift
1 661 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elfhögsgatan såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Elfhögsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kommer ett tillfälle ni inte vill missa! En välplanerad etta med snyggt kök, helkaklat badrum, rymligt rum och gott om förvaring. Lägenheten har ett riktigt bra läge i centrum med närhet till Järnvägsstationen, Högskolan Väst, Älvhögsborg och promenadstråken längs kanalen och Spikön. Egen ingång från innergården och en månadsavgift om endast 1661kr/månad.

Som sagt ett tillfälle ni inte vill missa, välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.