Gryningsvägen 87 / Björndalen / Trollhättan

Trivsam lägenhet med naturnära läge i Björndalen!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
84.5 kvm
Avgift
6 630 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1-2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gryningsvägen såldes av oss 2019-11-17. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Gryningsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björndalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Gryningsvägen 87 finner ni denna trevliga trerumslägenhet på hela 84,5 kvm. Bostadsrätten erbjuder två sovrum, ett rymligt vardagsrum, ett ljust och trevligt kök, en praktisk klädkammare samt ett stort badrum. Stor balkong i sydvästläge. I månadsavgiften ingår vatten, värme, ett grundutbud av tv-kanaler, internet 250 Mbit/s samt ett garage och en parkeringsplats! Lugnt och barnvänligt område med närhet till skola, förskola, fin natur samt med gång och cykelavstånd in till centrum.

Varm välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.