Karlstorpsvägen 110 / Karlstorp / Trollhättan

Tvåa med inglasad balkong i populär Brf!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 567 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlstorpsvägen 100 såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Karlstorpsvägen 100

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Karlstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam tvårummare i välskötta HSB Läkaren på Karlstorp. Här bor man bekvämt med en låg månadsavgift, hiss och en inglasad balkong med eftermiddag- och kvällssol. Luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matsalsbord, sovrum med förvaring i garderober och ett badrum med dusch. Närhet till bland annat matbutiker, vårdcentral, busshållplats och pendling via E45. En kortare cykeltur tar dig in till centrum, Högskolan och resecentrum.


Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.