Magnus Åbergsgatan 24

Magnus Åbergsgatan 24

Slutpris

4 775 000 kr


Tingvalla— Trollhättan

Magnus Åbergsgatan 24


Slutpris
4 775 000 kr

Tingvalla— Trollhättan

Tilltalande villa på hörntomt!

Mycket tilltalande hus med hörnläge på Tingvalla! Huset som är i gott skick är verkligen en pärla för den som önskar mycket utrymme och ett härligt centralt boende. Här bor du med exceptionellt väl tilltagna utrymmen för den stora familjen eller så bor du i en av lägenheterna och har möjlighet att hyra ut 2-3 bostäder i huset! På första plan finns en rejält tilltagen lägenhet med utgång till uteplats i söderläge, två helkaklade badrum samt öppen spis. På andra våningen finns en lägenhet om tre rum och kök även denna med öppen spis samt balkong i västerläge. På samma våningsplan finns även ett enkelrum som kompletterat med ett Trinette kan nyttjas som uthyrningsrum. På vindsplanet finns förrådsutrymmen samt en lägenhet med kök och badrum. Källare med rejäla biutrymmen, nyrenoverad tvättstuga 2020, badrum med dusch, garage och hobbyutrymmen. Företagaren finner också fina möjligheter till att inrymma sin verksamhet eller varför inte ett generationsboende? Det centrala läget gör att man verkligen kan njuta med bekvämligheten och närheten till allt! Huset som är i genomgående gott skick måste ses och upplevas på plats.
Varmt välkommen att boka visning!


Boarea/biarea
229/98 kvm
Driftkostnad
52 024 kr/år
Tomtarea
714 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2021-01-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.