Slåttervägen 125 / Kronogården / Trollhättan

Rymlig etta med balkong, perfekt som första bostad!

Slutpris
390 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 858 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slåttervägen såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Slåttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kronogården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På slåttervägen 125 finner ni denna rymliga etta om hela 44 kvm. Bostadsrätten erbjuder ett ordentligt kök, badrum med dusch och tvättmaskin, ett ljust och trevligt vardagsrum samt en sovalkov. Balkong med förmiddagssol. Äldre ytskikt så här har du som köpare möjlighet att sätta egen prägel. Reparationsfond på 4084 kr. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.