Bokgatan 22 / Torpa / Vänersborg

Slutpris
220 000 kr
Boarea
47.5 kvm
Avgift
3 685 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Markplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bokgatan såldes av oss 2019-11-07. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Bokgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva en fräsch och rymlig enrumslägenhet som omfattande renoverats under 2017 och som fräschats upp ytterligare förra året!
Lägenheten ligger i markplan, har en genomtänkt planlösning samt trevlig stenbelagd uteplats med odlingslådor i söder/sydost, gränsande till gräsmatta.

I närheten finns matbutiker, Sportcentrum och busshållplats. I närområdet finns även gott om fina promenad- och cykelvägar.
Till centrum är det ca 3 km.

Stamrenovering slutfördes för ca 2 år sedan och i samband med den totalrenoverades samtliga badrum i bostadsrättsföreningen. Även elen sågs då över och jordfelsbrytare installerades.
Nyligen har föreningen även tecknat ett kollektivt avtal med Com Hem, gällande bredband (100 Mbit/s) - detta ligger med som ett obligatoriskt tillägg till månadsavgiften.
Garage finns i länga (kö). Tre gemensamma cykelförråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Torpa

Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter men även inslag av hyreslägenheter. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral m.m. ligger inom gångavstånd.

Fritid - sport

I Vänersborgs finns ett flertal sporter samlade på ett och samma ställe, Vänersborgs sportcentrum! Praktiskt för den aktiva barnfamiljen. Här finns det mesta, bland annat: fotboll, bandy, innebandy, hockey, handboll, bowling, brottning och tennis. Vill man se bandy på elitnivå så är det den stora fina "Arena Vänersborg" som gäller.

Familjeliv

I området har precis en ny förskola byggts, men det finns förstås även högstadium samt gymnasieskola. I övrigt finns en trevlig park med lekplats för barnen m.m.

Kommunikation

Med bussen tar du dig smidigt och snabbt till centralstationen där bussar utgår till bl. a. trollhättan och ska du till Göteborg är det inga problem - tågen går minst en gång i timmen och det tar endast 50 minuter.

Sammanfattning

Torpa är ett lugnt område där man har närhet till det mesta oavsett var i området man bor - helt enkelt lätt att trivas!

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.