Nyböle 220

Nyböle 220

Slutpris

860 000 kr


Vänersborg

Nyböle 220


Slutpris
860 000 kr

Vänersborg

Sjönära fritidshus på naturtomt med högt läge!

Välkomna till denna fastighet som ligger med ett högt härligt läge med närhet till vatten, mitt i Trestad. Större delen av huset har en öppen planlösning med högt till tak - fjällstugekänsla med öppet upp till nock. Samma ägare sedan huset byggdes under 1980-talet. Säljarna har nyttjat det som fritidshus, men det kan även användas som en mindre villa, eller för den delen byggas till. Byggnaden ligger på en naturtomt med begränsad insyn. Här finns en stor veranda i sydväst. Möjligt att göra fler verandor/trädäck som det så ofta är på naturtomter.

Vatten och avlopp saknas och är något för nästa ägare att ordna. Det finns inget kommunalt vatten och avlopp i närheten. Det är således egen brunn- och avlopp som gäller. Ansökan för detta görs först till kommunen, som behöver godkänna det hela.

Öresjö ligger i direkt närhet. Tag ett dopp i det blå - gå bara en kort promenad genom skogen (endast 100-200 meter) eller åk till dess allmänna badplats, cirka 6,5 kilometer.

Varmt välkomna på visning, bokning krävs!


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
6 212 kr/år
Tomtarea
1 814 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-10-22

Mäklarhuset Vänersborg

Denna fritidshus på Nyböle såldes av oss 2021-10-22. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Nyböle.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.