Petersbergsvägen 53 B / Mariero / Vänersborg

Slutpris
320 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
5 057 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Petersbergsvägen såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Petersbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevlig lägenhet med stor potential! Äldre ytskikt i samtliga rum och bostaden är därför i behov av renovering. Här finns chansen för nästa ägare att sätta sin egen prägel. Bostaden har bland annat en stor inglasad balkong (ca 7 m²) med klinkergolv i härliga syd/sydväst. Praktiskt kök med matplats och helkaklat badrum med vattenburen golvvärme. OBS! På de översta raderna av de kaklade väggarna släpper kakelplattorna. Detta behöver åtgärdas.

Stamrenoverad fastighet (1997).

Här bor man i ett lugnt område i en stabil förening (Riksbyggen) med närhet till: vacker natur med promenadstråk längs med vattnet hela vägen till parken Skräcklan. Direkt närhet till busshållplats och gång/cykelväg till Vänersborgs centrum.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration