Poppelvägen 76 / Torpa / Vänersborg

Fräsch etta med gavelläge och balkong!

Slutpris
190 000 kr
Boarea
43 kvm
Avgift
3 710 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2020-01-10. Se alla våra försäljningar i Vänersborg samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torpa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset ligger denna gavellägenhet om 1 r.o.k. med balkong i väst/sydväst. Laminatgolv (-16) i hall, vardagsrum och kök. Ljust och rymligt kök med plats för matbord. Helkaklat badrum med bl. a. tvättmaskin. Badrummet totalrenoverades i samband med stamrenoveringen 2011. Praktiskt förråd i lägenheten om cirka 1,45 x 1,75 meter.

Den här lägenheten bör upplevas på plats!
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Torpa

Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter men även inslag av hyreslägenheter.

Fritid - sport

I Vänersborgs finns ett flertal sporter samlade på ett och samma ställe, Vänersborgs sportcentrum! Praktiskt för den aktiva barnfamiljen. Här finns det mesta, bland annat: fotboll, bandy, innebandy, hockey, handboll, bowling, brottning och tennis. Vill man se bandy på elitnivå så är det den stora fina "Arena Vänersborg" som gäller.

Familjeliv

I området har precis en ny förskola byggts, men det finns förstås även högstadium samt gymnasieskola. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral, park med lekplats m.m.

Kommunikation

Med bussen tar du dig smidigt och snabbt till centralstationen där bussar utgår till bl. a. trollhättan och ska du till Göteborg är det inga problem - tågen går minst en gång i timmen och det tar endast 50 minuter.

Sammanfattning

Torpa är ett lugnt område där man har närhet till det mesta oavsett var i området man bor - helt enkelt lätt att trivas!

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.