Rådmansgatan 6 / Mariero / VÄNERSBORG

Slutpris
450 000 kr
Boarea
68,5 kvm
Avgift
4 656 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rådmansgatan såldes av oss 2019-02-22. Se alla våra försäljningar i VÄNERSBORG samt även på rådmansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariero är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med föreningens kanske bästa läge: gavelläge med fönster i tre väderstreck, balkong och våning två. Så är detta verkligen en chans att ta tillvara på.

I denna trerumslägenhet välkomnas man av en praktisk hall i vinkel och klädkammare. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck, fiskbensparkett och balkong i sydost. Rymligt kök och två sovrum.

Populär bostadsrättsförening (Riksbyggen) där flera renoveringar har gjorts, t.ex. stamrenoverades fastigheten under 1992-1993. Fönsterbyte skedde under 2011-2012. Innergård och uteplatser 2015. Ventilation 2016-2018.

Förråd på vinden och i källaren finns matkällare, cykelrum, tvättstuga och torkrum.

Bredband: fast lina via Com hem eller fiber via Telia. Bredbandet ingår ej i månadsavgiften.

Busshållplats i direktnärhet och det är gång-/ cykelavstånd till centrum och resecentrum. Bra kommunikationer till bl. a. Trollhättan och Göteborg. Närhet till servicebutik, skola, dagis, apotek, samt vårdcentral.

Varmt välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration