Kungsgatan 16 / Centrala Vara / Vara

Charmigt med stil och bra läge

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
150/88 kvm
Driftkostnad
34 084 kr/år
Tomtarea
798 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på kungsgatan såldes av oss 2020-05-15. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna charmiga villa med bra läge i centrala Vara. Bostaden är smakfullt renoverad och flera fina, äldre detaljer är bevarade.

På entréplan finns ett ljust och fint kök från Ikea med intilliggande matsal samt vardagsrum och allrum i fil. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp och högt i tak ger extra rymd. Ovanvåningen når man via en vacker trappa och här finns tre sovrum, bra förvaring och ett rymligt duschrum. I källaren finns ytterligare en duschplats, bastu, tvättstuga och flera praktiska förvaringsutrymmen.

Trädgården på husets baksida utmärks främst av sina fina buxbomsplanteringar i olika former. Flera mysiga platser finns i trädgården för en utemöbel och en ny friggebod löser förvaringen av trädgårdsredskap.

Här bor du centralt och nära till service; promenadavstånd till allt du behöver.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.