Längjum Flinkagården 2

Längjum Flinkagården 2

Slutpris

895 000 kr


Längjum— Vara

Längjum Flinkagården 2


Slutpris
895 000 kr

Längjum— Vara

Mysig bostad på landet

På landsbygden i Längjum ligger detta trevliga lilla hus med härlig utsikt över slätten.

Bostadshuset har i princip totalrenoverats och här är bara att flytta in. Entréplan rymmer hall, mysigt vardagsrum med fin gjutjärnskamin, hemtrevligt kök med plats för en mindre matgrupp vid fönstret och ett modernt, kombinerat duschrum/tvättstuga. På ovanvåningen finns en liten hall och två sovrum.

Vid gårdsplanen, med gott om plats för parkering, ligger två uthus. I det större finns garage, förråd och loft och i det mindre är det förrådsutrymmen och vedbod. Trädgården är upp till köparen att planera; plats finns för härliga uteplatser och odling.

Från fastigheten är det lika långt, ca 8 km, till Vedum som till Vara och butiker, restauranger, järnvägsstation och skolor finns på båda orterna.


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
28 358 kr/år
Tomtarea
1 740 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-03

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Längjum Flinkagården såldes av oss 2023-04-03. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Längjum Flinkagården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.