Önum Djäknagården 8 / Emtunga / Vara

Hästgård med fritt, vackert läge

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
118/47 kvm
Driftkostnad
23 720 kr/år
Totalareal
7,3153 ha
Rum
5 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
VARA ÖNUM 6:6
Objekttyp
Hästgård
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna gård på önum såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på önum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Emtunga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Djäknagården i Önum, strax utanför Vara, består av ca 7,3 ha mark, stall, uthus samt bostadshus. Gården ligger fritt och vackert, men med närhet till service i Vara.

Marken, som omger gården, består av både åker och betesmark. Ladugården rymmer både stall med tre boxar, hönshus och en loge med flera vagnslider. I uthuset hittar man två garage samt förråd.

Bostadshuset erbjuder 2-3 sovrum på 1 1/2 plan och omges av en fin, uppvuxen trädgård med bland annat fruktträd och vinbärsbuskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Emtunga

Det lilla samhället Emtunga beläget ca 3 km från Vara, utmärker sig bl a genom sin företagsamhet. Här finns till exempel en stor industri som specialiserat sig på tillverkning av bostäder till olje- och gasplattformar världen över. Här finns en friskola med klasser från 0-6 samt förskola. Fin cykelväg till Vara finns om man behöver handla, eller söker övrig service.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten