Önum Jutagården 1

Önum Jutagården 1

Slutpris

3 800 000 kr


Önum— Vara

Önum Jutagården 1


Slutpris
3 800 000 kr

Önum— Vara

Charmig, mindre gård vid Afsån

I Önum, alldeles utanför Vara tätort, ligger denna fina, välskötta fastighet bestående av härligt bostadshus, ladugård med praktiska utrymmen och ett gårdshus samt lekstuga/förråd. I ladugården finns en modernt inredd lägenhet om 2 rum och kök som är perfekt för uthyrning eller för gäster.

Ca en hektar mark hör till och den används idag främst som bete, så möjlighet att hålla ett par hästar eller får finns. Betesmarken på husets baksida gränsar mot kräftrika Afsån.

Bostadshuset i ett och ett halvt plan är mycket charmigt och här finns flera gamla detaljer bevarade. I tre av rummen finns riktigt vackra kakelugnar, färdiga att elda i och i köket finns en fin, fungerande vedspis med tillhörande bakugn. Entréplan bjuder på hall med kontorsdel, vardagsrum/matsal i fil, trivsamt kök samt tvättstuga och toalett. På ovanvåningen finns de fyra sovrummen i varierande storlek och ett stort badrum med både spabad och dusch. Inglasat uterum hör också till, perfekt när kvällarna blir kyliga.

Trädgården är lummig och avskärmad av granhäck. Här finns en härlig, uppvärmd pool med trädäck och i en annan del av trädgården finns en porlande damm med en liten uteplats.

Ett mycket trevligt boende för den som vill bo lantligt men ändå på cykelavstånd till den populära småskolan, gym, service, butiker, tåg- och busstation med bra kommunikationer.


Boarea/biarea
140/35 kvm
Driftkostnad
36 959 kr/år
Tomtarea
11 425 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-10-31

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Önum Jutagården såldes av oss 2021-10-31. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Önum Jutagården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.