Västergatan 107 / Centrala Vara / Vara

Hemtrevligt radhus i populärt område

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
128 kvm
Driftkostnad
32 037 kr/år
Tomtarea
306 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-18
Bostaden är såld!

Denna radhus på västergatan såldes av oss 2019-09-18. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på västergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I barnvänligt område, nära centrala Vara med ändå lugnt, ligger detta trevliga radhus i två våningar.

Kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning gör att ljuset kommer in från alla håll. Fyra sovrum; ett på entréplan och tre på ovanvåningen, ger plats till hela familjen. På ovanvåningen finns ett helkaklat badrum med både badkar och duschplats.

Mysig uteplats på framsidan och härlig altan på baksidan ger möjlighet till många sköna utekvällar. Gräsmatta finns både på fram- och baksida som klipps av den gemensamma robotgräsklipparen. Garage finns i gemensam länga, gårdshus samt lekplats finns också att nyttja.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. I Vara finns all nödvändig service; butiker, apotek och vårdcentral. Äldreboende finns också på orten.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

Vara Sportklubb har framgångar inom framför allt fotboll, men också pingis. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Runt om i Vara kommun går bussar och från tågstationen i Vara, med sitt spektakulära blå stationshus, tar du dig enkelt med tåg till bland annat Lidköping och Göteborg.

Skolor/förskolor i Vara

Skolor finns för alla åldrar, flera förskolor finns också att välja mellan. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.