Hallebergsvägen 46 / Vargön / Vänersborg

Charmigt hus med dubbelgarage som varit i samma familjs ägo sedan 1923!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
37/25 kvm
Driftkostnad
23 733 kr/år
Tomtarea
1 392 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna villa på hallebergsvägen såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Vargön samt även på hallebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vargön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I familjevänliga Vargön ligger detta charmiga lilla hus som varit i samma familjs ägo sedan det byggdes 1923. Med dess höga läge, vid början av Halleberg, ger det här en vacker utsikt över Vargön. Tack vare det inglasade uterummet och altanen från 2007 samt dubbelgaraget från 2008, känns det mycket större än taxeringsuppgiftens 37 m² boarea. För den som vill ha det större finns det framdraget el och vatten för att till exempel bygga en friggebod där idag vedboden ligger. OBS! Huset är inte areamätt på länge, det angivna är enligt lantmäteriet.

Uppväxt trädgård om 1 392 m² med flera fruktträd och buskar. Här finns bland annat äpple, bigarråer, plommon och hallon.

Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget.

Kom på visning, upplevs bäst på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Barnvänligt och lugnt samhälle omgivet av vacker natur!

Invid de välkända Halle- och Hunneberg med dess många småsjöar och fantastisk natur samt med närhet till bad vid Vänern, ligger denna del av Vänersborg i utmärkt läge. I centrum av Vargön finns matbutik Ica-Älgen - en välskött butik med bra sortiment. Där finns även äldreboende och apotek.

Nöje - Nöjesliv i vackra omgivningar.

På trevliga och charmiga Ronnums Herrgård kan man koppla av med bl. a. god mat och dryck. För hotellgäster erbjuds också fitnesscenter och bastu. Föredrar man restaurang belägen med enbart grön natur omkring sig är det Bergagården, med mycket gamla anor, som gäller. Inne i samhället finns bl. a. pizzeria Roma som är en populär träffpunkt.

Fritid.

Vid Hallevi sportcenter finns bl. a. simhall, gym och fotbollsplan. Fyrkanten som ligger centralt erbjuder olika typer av aktiviteter. Föredrar man att vara ute i naturen finns det utmärkta möjligheter för bl. a. fiske på Halle- och Hunneberg med alla dess sjöar samt fina eljusspår och andra motionsspår vid Bergagården på Hunneberg. På Hunneberg finns också gott om vandrings- och cykelleder.

Kommunikationer.

En större busshållplats med flera olika linjer samt ett antal mindre runt och i samhället. Här finns också en tågstation strategiskt placerad "mitt i Vargön"!

Barnvänliga Vargön!

Gott om förskolor samt grundskola upp till åk 9. Detta samhälle är mycket populärt bland barnfamiljer med gott om lekplatser, nyrenoverade Hallevibadet, Nordkroken invid Vänern med långgrund fin sandstrand.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.