Slöta Åbotorp

Slöta Åbotorp

Slutpris

1 650 000 kr


Vartofta— Falköping

Slöta Åbotorp


Slutpris
1 650 000 kr

Vartofta— Falköping

Lantlig fastighet utanför Vartofta

Välkommen till denna lantliga idyll strax utanför Vartofta samhälle endast 15 minuter från Falköping. Här får nu en stor trädgård, vacker gårdsbild och flertalet byggnader med massor av möjligheter.
Bostaden, anno 1933, är ett rymligt hem med flera sovrum och bra sällskapsutrymmen. Entréplanet utgörs av matrum och vardagsrum i en öppen planlösning med en värmande täljstenskamin, detta i anslutning till köket med massiva ekluckor och plats för matbord. Här finns även fungerande vedspis och idag två skafferier/förråd varav i ett av dem är det förberett för toalett. Vidare finner ni kontor samt större entréhall med gott om plats för avhängning. I bostadens ovanplan ryms fyra sovrum varav ett med stor garderob med skjutdörrar, toalett/dusch/tvätt samt övre hall som idag nyttjas som TV-hörna. På fastigheten finns två äldre ekonomibyggnader, fd hönshus som numera nyttjas som verkstad samt "gammelstugan", gårdens originalhus med anslutande altan. Här finns utrymme för att skapa ett trevligt gästhus eller varför inte ett hemmakontor. I anslutning till huvudbyggnaden finns stort trädäck att njuta av sommarens varma dagar. På senare år ha bostaden försetts med nytt tak, ny vattenbrunn, nytt avlopp och fastigheten har anslutits till fibernät. Uppvärmning sker via luft/luftvärmepump, braskamin samt direktverkande el. Trädgården är stor och har gott om plats för odlingar och möjlighet att skapa er oas.
På cykelavstånd från bostaden har ni Vartofta samhälle med skola och livsmedelsbutik.
Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
155/10 kvm
Driftkostnad
37 276 kr/år
Tomtarea
3 483 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-09-28

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Slöta Åbotorp såldes av oss 2021-09-28. Se alla våra försäljningar i Vartofta samt även på Slöta Åbotorp.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.