Briljantgatan 91

Briljantgatan 91

Slutpris

2 295 000 kr


Västra Frölunda— Göteborg

Briljantgatan 91


Slutpris
2 295 000 kr

Västra Frölunda— Göteborg

Högt upp i huset med hiss och nyrenoverat kök!

Insynsskyddad bostad med hiss och inglasad balkong i västerläge! En utmärkt bostad som har dubbla toaletter och ett nyrenoverat kök! Här ges stor öppna ytor och lättmöblerade rum. Bra ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck samt fantastiskt utsikt över Frölunda.

Brf Briljanthöjden ligger högst upp på Briljantgatan och har har trevlig utsikt över området. Här bor man ett stenkast från kommunikationer, shopping och skolor. Frölunda Torg ligger inom gångavstånd med dess stora utbud av butiker, mataffärer och restauranger. Frölunda torg är även en knytpunkt för kommunikationer. I närområdet finns flera dagis, förskolor och skolor, samt vårdcentral och apotek. För den som önskar kan man även ta cykel till havet för ett dopp. Hållplats Briljantgatan är närmsta spårvagnsstation och ligger endast några minuters gång ifrån bostaden. Här trafikeras linje 1,7 och 8. Välkomna på visning!


Boarea
92 kvm
Avgift
6 388 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Göteborg Väster

Denna lägenhet på Briljantgatan såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Briljantgatan.

Boka värdering

Robin Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.