Clementingatan 25 / Fiskebäck / Västra Frölunda / Göteborg

Trivselläge i Fiskebäck - Clementingatan 25

Slutpris
8 250 000 kr
Boarea/biarea
129/153 kvm
Driftkostnad
30 329 kr/år
Tomtarea
701.9 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-06-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Clementingatan såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Clementingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fiskebäck är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en helt underbar villa med 8 rok, belägen i attraktiva Fiskebäck med närhet till bad och hamnar. Fastigheten erbjuder bland annat möjlighet till uthyrning i bottenplanet med egen entré. Övre plan är planerat för umgänge och trivsel då själva hjärtat i fastigheten är vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som integrerar mysigt och smakfullt med den soliga altanen i västläge.

Läget erbjuder närhet till skärgårdsmiljö, hamnar och bad samt glödande kvällssol. Läget i Fiskebäck är mycket attraktivt, med korta avstånd till kvällsdopp och hamnliv, samt cirka tio minuter med bil till centrala Göteborg. I Fiskebäck får man lätt en känsla av att vara på semester, även om man är i sitt hem. Med närheten till salta bad är det säkert lättare att förlänga sommaren och kunna njuta av havet året om. I övrigt närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Populära Fiskebäck

Fiskebäck är en stadsdel och primärområde i Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Västra Göteborg. Den gränsar till havet vid Göteborgs södra skärgård, och gränsar i norr till Hinsholmen/Långedrag, i nordost till Påvelund, och i söder till Bratthammar/Högen/Önnered. Stadsdelen har en areal på 561 hektar.

Service

I området finns tre livsmedelsbutiker. Bl.a. ICA Nära Fiskebäck på Mungårdsgatan 21. Lockas man av restaurangbesök finns Långedrag Värdshus i området.

Hamnar

Intill Sveriges största fiskehamn ligger Grefabs hamnanläggning med över 930 båtplatser, kajakplatser samt ett uppläggningsområde för närmare 750 båtar. I direkt anslutning finns all tänkbar service för båtägare i form av tillbehörsbutiker, segelmakeri, båtmäklare, serviceverkstäder med mera. I hamnen finns en kioskservering och intill den en populär badplats. Allmänna kommunikationer finns i direkt anslutning till hamnen.

Kommunikation

Med buss tar man sig lätt in till Frölunda torg och sen vidare in till Göteborgs mer centrala delar. Buss 98 är en direktbuss mellan Fiskebäck och Frölunda Torg. Buss 197 går genom Påvelund direkt mot brunnsparken.

Skolor

Det finns två förskolor i området. På Norra Fiskebäcksvägen 296 ligger Fiskebäcksskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.