Clementingatan 25

Clementingatan 25

Slutpris

8 250 000 kr


Fiskebäck— Västra Frölunda— Göteborg

Clementingatan 25


Slutpris
8 250 000 kr

Fiskebäck— Västra Frölunda— Göteborg

Trivselläge i Fiskebäck - Clementingatan 25

Välkommen till en helt underbar villa med 8 rok, belägen i attraktiva Fiskebäck med närhet till bad och hamnar. Fastigheten erbjuder bland annat möjlighet till uthyrning i bottenplanet med egen entré. Övre plan är planerat för umgänge och trivsel då själva hjärtat i fastigheten är vardagsrum och kök i halvöppen planlösning som integrerar mysigt och smakfullt med den soliga altanen i västläge.

Läget erbjuder närhet till skärgårdsmiljö, hamnar och bad samt glödande kvällssol. Läget i Fiskebäck är mycket attraktivt, med korta avstånd till kvällsdopp och hamnliv, samt cirka tio minuter med bil till centrala Göteborg. I Fiskebäck får man lätt en känsla av att vara på semester, även om man är i sitt hem. Med närheten till salta bad är det säkert lättare att förlänga sommaren och kunna njuta av havet året om. I övrigt närhet till förskola, skola, livsmedelsaffär och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
129/153 kvm
Driftkostnad
30 329 kr/år
Tomtarea
701.9 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-06-25

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Clementingatan såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Clementingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.