Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Kampanj 2019!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Göteborg Centrum

Välkomna till vårt glada och professionella gäng!

Vi älskar försäljning och brinner för att få ut bästa möjliga pris för din bostad!

Från den 1 januari 2019 och så länge lagret räcker bjuder vi dig på en värdecheck om 200kr att handla på t.ex. Hemköp, ICA eller Willys när vi kommer hem till dig för en värdering! Dessutom - för dig som gör det kloka valet att inleda ett samarbete med oss under 2019 bjuder vi dessutom på marknadsföringsprodukter, som annars är tillval, till ett värde om 5000kr, t.ex. Drönarvy, 720 VR, Hemnet Raketen mm. Uppge "NYÅR" vid bokningen av mötet för att få ta del av kampanjen.

Boka en värdering genom att fylla i dina uppgifter, klicka på Boka fri värdering, ringa oss på 031-81 85 00 eller maila på gbgcentrum@maklarhuset.se

Ha en underbar dag önskar
Leif Andersson, Elisabet Evander, Malin Tjernberg, Simon Svedlund, Emilia Karlstam, Simon Alerås och Carina Wallentin

Din mäklare i Göteborg sedan 1973!

Mäklarhuset grundades i Göteborg 1973, dvs över 45 år sedan. Sedan dess har vi vuxit över hela landet och är idag Sveriges 4:e största mäklarkedja. Vi är privatägda, jämfört med de större bankägda mäklarkedjorna, vilket kort innebär att vi kan kombinera de fördelar det innebär att vara en liten lokal mäklarbyrå ihop med alla de fördelar det innebär att tillhöra ett större varumärke. Denna mix har visat sig vara ett vinnande koncept vad gäller att du som säljare skall bli riktigt nöjd och således också få riktigt bra betalt, vilket visar sig bland annat i att vi vunnit Nöjdast Kunder 8 år i rad (av 10 möjliga) enl Svenskt Kvalitéts Index.

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden i Göteborg. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Vårt kontor ligger på Storgatan 14 i Vasastan. Varmt välkomna till Mäklarhuset Göteborg Centrum!

Aktuella försäljningar
Visa alla 60
Tidigare försäljningar

Ett axplock av våra senaste försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering