Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i centrala Göteborg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Göteborg Centrum

Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi förstår att en bostadsaffär är en av livets största affärer. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Våra duktiga mäklare guidar dig genom hela försäljningen, från värdering och visning till upprättande av kontrakt och flytt. Går du i köptankar så hjälper våra mäklare dig att hitta din drömbostad.

Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats. Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen.

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Går du i säljtankar och är nyfiken på vad din bostad är värd? Börja med att boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning. Det ger dig en bra bild av vad din bostadsrätt, villa eller radhus är värt. Vid ett första möte berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra en riktig bra affär.

Våra mäklare kan Göteborg

Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden i Göteborg. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Vårt kontor ligger på Storgatan 14 i Vasastan. Varmt välkomna till Mäklarhuset Göteborg Centrum!

Aktuella försäljningar
Visa alla 79
Tidigare försäljningar

Ett axplock av våra senaste försäljningar

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering