Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Göteborg

Din mäklare i Göteborg

Att sälja sin bostad är en av de största affärerna man kan göra. När du köper, säljer eller värderar din bostad tillsammans med oss får du kompetens, engagemang och personlig service. Vi erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.
Vi hjälper våra kunder att förmedla och värdera villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi skräddarsyr din bostadsaffär enligt dina önskemål. Om du funderar på att byta bostad och vill veta vad din bostad är värd – kontakta oss så hjälper vi dig gärna. Vid ett första möte inför en eventuell försäljning berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ditt livs bästa affär. Vi erbjuder kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Våra mäklare kan Göteborg

Ingen kan sitt område så bra som den som alltid finns där – som bor, jobbar och lever i kvarteren. Vi har god lokalkännedom, mångårig erfarenhet och lägger alltid tonvikten på personligt engagemang och omtanke. Våra kunniga mäklare vet hur göteborgare vill bo, vart de vill flytta och vad som efterfrågas just nu. Varje vecka träffar våra mäklare många köpare och vet därför vad de betalar lite extra för.

I Göteborg finns vi i flera områden och du hittar våra duktiga mäklare i Göteborg Centrum, Östra Göteborg, Västra Göteborg, Mölndal, Härryda, Lerum, Partille.

Kontakta din lokala mäklare i Göteborg idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklarhuset Göteborg
Besöksadress: Besök/kontakt: klicka på ikonen kontor snett upp till vänster.
Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering