Behållare Behållare

Ruddalen, Västra Frölunda, Göteborg
Gitarrgatan 3

Boarea
70,7 kvm
Avgift
4 743 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 12 (Hiss finns)

Välkommen att boka dig på visning av denna stilrena och ljusa hörntrea med fritt läge utan insyn. Den nybyggda inglasade balkongen i söderläge blir som ett extra rum där ni kan avnjuta flera trevliga dagar och kvällar oavsett årstid. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Här bor ni i en välskött HSB-förening där digital-TV, bredband och telefoni ingår i avgiften. Populärt område med Ruddalens grönområde och sportanläggning runt hörnet. Dessutom ligger Frölunda torg med sitt utmärkta shoppingutbud och kommunikationer inom gångavstånd.

Utgångspris
2 100 000 kr
Visningar
07
DEC
Måndag
16:45-17:15

Anmälan krävs

Välkommen att boka dig på visning av denna stilrena och ljusa hörntrea med fritt läge utan insyn. Den nybyggda inglasade balkongen i söderläge blir som ett extra rum där ni kan avnjuta flera trevliga dagar och kvällar oavsett årstid. Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och tvättmaskin. Här bor ni i en välskött HSB-förening där digital-TV, bredband och telefoni ingår i avgiften. Populärt område med Ruddalens grönområde och sportanläggning runt hörnet. Dessutom ligger Frölunda torg med sitt utmärkta shoppingutbud och kommunikationer inom gångavstånd.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Rumsbeskrivning
Beskrivning av samtliga rum
Varmt välkomna till Gitarrgatan 3 i populära Ruddalen! Ni möts av tre flervåningshus med tegelfasad och nyligen ombyggda balkonger. Lägenheten är belägen på gaveln med fönster i två väderstreck öster- och söderläge med fritt läge utan insyn. Från den nyligen ombyggda och inglasade balkongen i söderläge och lägenheten är det fin utsikt mot en grön park och allén som leder till Frölunda Torg. Under fastigheten finns källarförråd, hiss från våningsplanet där lägenheten ligger tar er dit.

Entré/hall som är inredd med inbyggd garderob med skjutdörrar. Längre in i hallen når ni en rymlig klädkammare som är försedd med garderob, klädstång och städskåp, här finns det gott om plats till förvaring av skor och ytterplagg. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet, förutom i klädkammaren.

Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Lägenhetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Här finns det gott om plats för stor soffgrupp med tillhörande bord. Fönster i två väderstreck bidrar till att rummet badar i ljus oavsett årstid. Härifrån kommer ni ut till den inglasade balkongen i sydostläge med matta. En perfekt plats att vistas på oavsett årstid. Från balkongen är det fin utsikt mot den gröna allén som leder till Frölunda Torg. Ljus färgsättning på väggarna och vacker stavparkett på golvet.

Köket är hemmets hjärta. Därför är det viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Köket är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen. Stilren och smakfull inredning med ljusa luckor samt överskåp med frostade rutor. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Den maskinella parken består av: rostfri fläktkåpa, spis med tre plattor, kyl/frys. Ljus färgsättning på väggarna och klinker på golvet.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro.
Sovrum 1, ligger i anslutning till köket och nås från hallen. Här finns det gott om plats till dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå. Från sovrummet har ni fin utsikt mot Allén utan insyn. Ljus färgsättning på väggarna och ljus laminat på golvet. Fönsterbänk i sten.

Sovrum 2, ligger i anslutning till vardagsrummet. Ljust laminat på golvet och vitmålade väggar. Fönster i österläge med fönsterbänk i sten som är genomgående för hela lägenheten. Även här finns det plats finns för dubbelsäng med sängbord, byrå och flera garderober.

Badrummet är smakfullt och stilrent renoverat av föreningen i samband med stamrenoveringen och är inrett med dusch. På golvet ligger klinker och kakel på väggar. Handdukstorken håller era handdukar torra och varma oavsett årstid. Snyggt, fräscht och lätt att hålla rent. Väggfast wc, det är förberett för tvättmaskin.

butikerna mm i Nya Hovås och grönområdet utanför.
Stor inglasad balkong inredd med en grå/svart filtmatta på golvet och solskyddsgardiner som skyddar mot den starka solen varma sommardagar. Här är det sol från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll. Perfekt plats att starta dagen på med frukost eller avkopplande middag i solnedgången. Från balkongen är det fin utsikt mot allén som leder till Frölunda Torg och en liten park. Inglasningen kan enkelt öppnas upp varma sommardagar.

OBS! den nuvarande ägaren har bytt ytterdörren mot en säkerhetsdörr. Just nu pågår ombyggnaden av den gamla Lidlbutiken på Gitarrgatan. Här kommer ett nytt centrum inom kort.
Fakta
Beskrivning
Boarea
70,7 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
Rum
3 (2 sovrum)
Våning
1 av 12
Byggnadssätt
Byggnadsår
1962
Värme och ventilationsanl.
Uppvärmning: fjärrvärme
Kommentar, hiss
I fastigheten finns två hissar.
Energideklaration
Beskrivning
Föreningen planerar att utföra OVK-besiktning samt se över fastighetens el. Inga vidare beslut är tagna i dagsläget.
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet
Bredband med 50 Mbit (ComHem) ingår i månadsavgiften. Kabel-tv och Internet via ComHem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser.
Förråd
Beskrivning, förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering
Föreningen har både parkeringsplatser och platser med motorvärmare. Dessa kostar ca 140 kr/mån respektive ca 215 kr/mån. Önskas p-plats kontakta HSB Göteborg på 010-4422000. Om det inte finns någon ledig p-plats när man flyttar in så kan man lösa biljett i p-automaten för ca 100 kr/vecka eller ca 300 kr/månad. Då får man stå på besöksplatserna.
Ekonomi
Avgift
4 743 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår: värme, vatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Obligatoriskt tillägg om 400 kr/månad avseende balkongprojekt.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening
0,50554
Andel av årsavg.
0,50554
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl. Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.
Föreningen
Benämning
HSB Brf Triangeln i Göteborg.
Markägare
Marken upplåtes med tomträtt
Allmänt
Föreningen består av ca 215 lägenheter och tre lokaler på Gitarrgatan 1-3 samt Fiolgatan 2. Föreningen innehar tomträtten och under 1961-1963 byggdes tre fastigheter. Klassiska punkthus med 12 våningar och två hissar i varje hus. Fastighetsbeteckningen är Rud 3:1. Total lägenhetsyta är 13 385 kvm. Lägenheternas storlek fördelar sig enligt följande: 33 ettor, 70 tvåor-, 105 treor och 6 st femrumslägenheter. Föreningen har även lokaler som bl.a. hyrs ut till fritids- och cirkelverksamhet. Föreningen är försäkrad och omfattas av fullvärde.

Bredband | Bredband med 50 Mbit (ComHem) ingår i månadsavgiften.

Kabel-tv och Internet via ComHem, basutbud för tv-kanaler ingår. Se www.comhem.se för mer information om utbud och priser.

Föreningen har fina trapphus med två hissar i varje hus. Till föreningen hör mycket vackra gårdar med gräsmattor, rabatter och uteplatser med bord och soffor för skön avkoppling.

Ovanstående uppgifter är baserade på årsredovisningar, tidigare kunskap om föreningen, säljarens uppgifter samt samtal med föreningen. Den köpare som anser att en viss uppgift är viktig för köpets fullbordan uppmanas undersöka informationen vidare.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/goteborg/brf/triangeln
Gjorda renoveringar
2002 relinades köksstammarna.
2004 byttes samtliga tvättmaskiner och tvättstugan målades om.
2005 byttes alla V/A stammar i badrum. I samband med stambytet renoverades alla badrum, samma år installerades nya porttelefoner.
2006 rengjordes ventilationskanaler i kök och ventilationsfläktar byttes ut.
2009 renoverades fasaden på huset och balkongerna målades om, samma år byttes även samtliga fönster (på balkongsidan) och ränndalar på taken ut.
2010 renoverades hissarna.
2016 upprättades en ny uteplats på Gitarrgatan 3, samma år målades alla källargolv samt att bytet till LED lampor på utebelysningen slutfördes.
2017 spolades bottenplattorna samt att filtret till ventilationsfläktarna byttes. Samma år renoverades fasaden på Gitarrgatan 1, stammarna på Gitarrgatan 3 filmades och relineing av avloppsrören på Gitarrgatan 3 (lägenhet 65) utfördes.
2018 utfördes högtrycksspolning av samtliga vertikala avloppsstammar i alla tre hus. Renovering av fasaden på Fiolgatan 2 utfördes. Samma år utfördes dränering, samt ett utbyte av samtliga termostater i lägenheterna till element och justera värmesystemet.
2019 byttes belysningen i källaren ut till LED-belysning, hissar besiktigades, provtagning i fasad för ev. hydrofibering utfördes samt rökluckor testades.
2020 byggdes nya inglasade balkonger om 1,5 x 3,1 meter och takbyte utfördes på samtliga hus.
Övriga utrymmen i föreningen
Föreningen har en tvättstuga som är belägen på entréplan. Tvättstugan är utrustad med tre tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och tre torkrum. I föreningen finns även övernattningslägenhet, gemensamhetslokal samt gemensamt cykel- och barnvagnsrum. Gemensam innergård med utemöbler och grill.
För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.hsb.se/goteborg/brf/triangeln
Dokument och länkar
Ekonomi
Avgift :
4 743 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I månadsavgiften ingår: värme, vatten, digital-TV, bredband och IP-telefoni. Obligatoriskt tillägg om 400 kr/månad avseende balkongprojekt.
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening :
0,50554
Andel av årsavg. :
0,50554
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl. Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.
Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Bli redo för budgivning

För att vara med och buda behöver du ett lånelöfte.
Räkna på hur mycket du kan låna och ansök – du får svar direkt.

Skaffa ett riktigt bra bolån

Slipp förhandla om bolåneräntan. Du får alltid din bästa ränta
direkt när du skaffar bolån hos oss.

Utan knepiga villkor, utan förhandling, utan helkundskrav.

Bolån för dig utan fast anställning

Om du fått avslag från den vanliga banken så kan du vända dig till oss. Bluestep Bank är specialister på bolån och har sedan 2005 hjälpt tusentals människor att komma in på bostadsmarknaden.

Området

Använd kartan
X
Platser
  • Albeek Restaurang
   304 m
  • Thai
   355 m
  • La Forteza restaurang & Pizzeria HB
   608 m
  • Mini Sirtaki - Greek foodtruck
   857 m
  • Chili & Wok
   884 m
  • Gitarrgatans förskola
   42 m
  • Föräldrakooperativet Barnlåten
   258 m
  • Förskola Fiolgatan
   260 m
  • Frölundaskolan
   316 m
  • Mini price
   856 m
  • Hemköp
   885 m
  • Gånglåtens servicebutik
   886 m
  • Lidl
   1,02 km
  • Frölunda Musikvägen
   371 m
  • Frölunda Positivgatan
   443 m
  • Nymilsgatan
   637 m
  • Göteborg Lantmilsgatan
   935 m
  • Munspelsgatan
   954 m
  • Mölndal Station
   6,19 km
  • Liseberg station
   6,35 km
  • Göteborg C
   6,37 km
Avstånd
 • Vatten
  79 m
  7 min
  3 min
  5 min
 • Hav
  2,76 km
  8 min
  14 min
  41 min
 • Tågstation - Mölndal Station
  6,19 km
  13 min
  31 min
  -
 • Hållplats - Frölunda Musikvägen
  371 m
  3 min
  4 min
  9 min

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Tips & inspiration