Kaprifolgatan 51 / Rud / Västra Frölunda / Göteborg

Modernt och välutrustat radhus i två plan och tre olika uteplatser!

Slutpris
5 675 000 kr
Boarea/biarea
112/42 kvm
Driftkostnad
38 940 kr/år
Tomtarea
199.1 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kaprifolgatan såldes av oss 2020-08-27. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Kaprifolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rud är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta superfräscha radhus i två plan. Här bor du nära natur i lugnt och skönt område. Med en terrass och balkong på framsidan med bästa söderläge kan du slappna av i solskenet nästan hela dagen! På husets baksida finns en rymlig uteplats mot berg och natur på ett charmigt sätt där du kan luta dig tillbaks över en kopp kaffe eller anordna grillfest. I huset har nästan alla rum renoverats i smakfulla färger som gör det både stilfullt och lätt att inreda. Både kök och vardagsrum är rymliga med stora sociala ytor där större sällskap kan umgås och badrummen är fräscha där du antingen kan ta en dusch på nedervåningen eller ett avslappnat bubbelbad på ovanvåningen efter en hektisk arbetsdag.

Området ligger bredvid Ruddalens stora naturområde där det erbjuds vacker natur, motionsslingor samt idrottscentrum. Här bor du mycket centralt med Högsbo i öst och Älvsborg/Långedrag i väst. Det tar inte heller lång tid om man vill ta sig in till Göteborgs stadspuls. Vill man ta sig till havet ligger inte Saltholmen i Långedrag, Fiskebäck eller Önnered långt bort. I området ligger även många bra förskolor och grundskolor. Området är en perfekt mix av allt där du kan göra vad som än faller dig in vilken dag som helst i veckan, allt ligger runt farstun!

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rud - supercentralt med bästa mixen

Om du bor i Rud och distriktet Älvsborg har du nära till allt. Ta en utflykt till havet lika snabbt som du tar dig in till centrala Göteborg för mat, shopping och mycket mer.

En aktiv livsstil

Inte alls långt bort ligger Ruddalens idrottscentrum där man både kan gymma, spela fotboll åka inlines och mycket mer. Här ligger också Slottsberget med sina fina vandringsslingor om man skulle få lust att ta långa promenader eller en joggingtur. Varför inte besöka naturreservatet Slottsbergs Mosse för att njuta av vild naturen som domineras av berghällar och tallskog, men här finns också hassel, sälg och vildkaprifol.

Närområde

Om du bosätter dig i Rud-området kommer du garanterat inte bli uttråkad. Området är lugnt och stillsamt men runtomkring finns mycket att göra. Vill man ta ett dopp en varm sommarkväll i havet ligger inte Långedrag och Saltholmen mer än tio minuters bilfärd eller tjugofem minuters kollektivt bort. Lika snabbt tar du dig till Askims badplats om du vill ligga på stranden istället för bland klippor. Vill man shoppa eller äta gott är det heller inte långt till Frölunda Torg eller Göteborgs citypuls.

Familjeliv

Som innan nämnt finns det ofantligt många sportmöjligheter och andra aktiviteter runt omkring i området. Här finns också många förskolor, grundskolor och mataffär. För ungdomarna är det smidigt att ta buss och spårvagn in till centrala Göteborg som erbjuder en rad kompetenta gymnasium.

Historia

Namnet på byn Rud är belagt från 1495 med namnformen Rudh och Rwdh. Betydelsen är röjning/röjd plats av fornsvenskans rýdh. Rud ingick tidigare i Västra Frölunda socken och inkorporerades år 1945 med Göteborg. Området var då jordbruksområde, men jordbruket lades ner på 1960-talet och bostadsområden anlades. Från jordbrukstiden har Grimmereds by bevarats.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.