Rubingatan 11 / Västra Frölunda / Göteborg

NYRENOVERAD FIN 3:A - UTSIKT & HISS

Slutpris
2 435 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
4 005 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 tr (Hiss finns)
Såld
2019-10-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rubingatan såldes av oss 2019-10-28. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Rubingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Frölunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYRENOVERAD FIN 3:A - UTSIKT & HISS
Mycket fint renoverad 3:a med stilfulla moderna materialval. Den öppen planlösning ger fantastiskt ljusflöde och rymd till hela lägenheten. Mycket bra och fritt läge i föreningen med fantastisk utsikt åt alla håll. Modernt kök med rostfria vitvaror, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i soligt sydvästläge. Två stora sovrum som båda rymmer dubbelsäng, nybyggd möblerbar klädkammare. Stort lyxigt badrum med två fönster, golvvärme takdusch, vägghängd toalett och tvättavdelning med stor arbetsbänk och bra förvaring. Välkomnande stor hall med hel garderobsvägg.

Populär Riksbyggenförening med vackra kuperade uppväxta och lummiga innergårdar med många avdelningar som lekplatser, grillplatser och boulebana. Nära bra kommunikationer och gångavstånd till Frölunda torg och salta bad i havet.

Denna lyxiga och fina lägenhet måste upplevas på plats! Snabb inflytt möjlig för den som önskar!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.