Sök Meny
Örebro / Åstaden Småbåtshamnen
Brf Åstaden

Pris: 1.590.000 - 1.990.000:-

Avgift: 4.273 - 4.848:-
Total antal bostäder: 48
Antal rum: 3 - 4 rum och kök
Boarea: 76 - 85 kvm
Tillträde: Inflyttning aug/sept 2015

Örebro / Åstaden Småbåtshamnen

Åstaden Småbåtshamnen

Njut av ett boende i en av Örebros allra vackraste omgivningar. Området har stark kontakt med vatten och natur. Svartån flyter precis invid. För dig som vill bo i en lägenhet med vattnet, flora, fauna och city som granne, erbjuder Åstaden ett riktigt drömläge. Området kommer att byggas i etapper med lägenheter på 3 rok 76 kvm (28 stycken) samt 4 rok 85 kvm (20 stycken). Det här är boendet för dig som tycker om naturen och att bara ha en sjömil (1 852 meter) till Örebro city. Du som bosätter dig i något av husen i Åstadens kan njuta av ett boende i en av Örebros allra vackraste omgivningar. Åt ena hållet har du skogen, kohagar, ett rikt fågelliv och strandbäddar mot Hjälmaren. Åt andra hållet når du citylivet på promenadavstånd utefter Svartån. Miljömässigt ligger allt i framkant med från- och tilluftssystem som ger bra inomhusklimat och komfort. Här finns smarta och praktiska lösningar för återvinning. I garaget finns uttag för motorvärmare. På stranden mellan Svartån och den nyanlagda dammen i Skebäck ligger bostadsområdet Åstaden.

Fakta
 • Pris
  1.590.000 - 1.990.000:-
 • Avgift
  4.273 - 4.848:-
 • Total antal bostäder
  48
 • Antal rum
  3 - 4 rum och kök
 • Boarea
  76 - 85 kvm
 • Tillträde
  Inflyttning aug/sept 2015
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.