Sök Meny
Örebro / Åstaden Småbåtshamnen
Brf Åstaden

Pris: 1.590.000 - 1.990.000:-

Avgift: 4.273 - 4.848:-
Total antal bostäder: 48
Antal rum: 3 - 4 rum och kök
Boarea: 76 - 85 kvm
Tillträde: Inflyttning aug/sept 2015

Örebro / Åstaden Småbåtshamnen

Åstaden Småbåtshamnen

Njut av ett boende i en av Örebros allra vackraste omgivningar. Området har stark kontakt med vatten och natur. Svartån flyter precis invid.

För dig som vill bo i en lägenhet med vattnet, flora, fauna och city som granne, erbjuder Åstaden ett riktigt drömläge. Området kommer att byggas i etapper med lägenheter på 3 rok 76 kvm (28 stycken) samt 4 rok 85 kvm
(20 stycken). Det här är boendet för dig som tycker om naturen och att bara ha en sjömil (1 852 meter) till Örebro city.

Du som bosätter dig i något av husen i Åstadens kan njuta av ett boende i en av Örebros allra vackraste omgivningar. Åt ena hållet har du skogen, kohagar, ett rikt fågelliv och strandbäddar mot Hjälmaren. Åt andra hållet
når du citylivet på promenadavstånd utefter Svartån.

Miljömässigt ligger allt i framkant med från- och tilluftssystem som ger bra inomhusklimat och komfort. Här finns smarta och praktiska lösningar för återvinning. I garaget finns uttag för motorvärmare.

På stranden mellan Svartån och den nyanlagda dammen i Skebäck ligger bostadsområdet Åstaden.

Fakta
 • Pris
  1.590.000 - 1.990.000:-
 • Avgift
  4.273 - 4.848:-
 • Total antal bostäder
  48
 • Antal rum
  3 - 4 rum och kök
 • Boarea
  76 - 85 kvm
 • Tillträde
  Inflyttning aug/sept 2015
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?