Behållare Behållare
Beskrivning
BRF RADHUS / LILLÅN
Nu finns möjligheten att köpa nyproducerade bostadsrättsradhus i Lillån 27 st brf radhus i 2-plan fördelat på 111 kvm med 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Radhusen har genomgående en hög standard med designkök från Tibrokök, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Två uteplatser, en på vardera sida av radhuset. Här bor man i ett lugnt, familjärt område med blandad bebyggelse. Föreningen har 32 st parkeringsplatser. Bredband via fiber indraget.

INTERIÖR
ENTRÉPLAN
Uteplats på framsidan med anslutande kallförråd. Hall med bra avhängningsytor. Kök 13,5 kvm med matplats samt vita och släta köksluckor, bänkskiva i trä alternativt granit, stänkskydd av kakel, vitvaror - kyl, frys, infälld spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Allrum 24 kvm med utgång till uteplats. Helkaklat duschrum/tvättstuga 7,5 kvm med golvvärme, dusch, handfat, WC, tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN:
Rymlig hall, 3 sovrum - ett som är 19,5 kvm med två garderober och ett linneskåp, ett som är 8 kvm med en garderob, ett som är 7 kvm med en garderob. Flexibel planlösning i stora sovrummet, kan delas av och få ett sovrum till. Helkaklat duschrum med golvvärme, dusch, handfat och WC

FÖRENING - BRF LÄTTNADEN
Fastighetsbeteckning: Bytomten 9 i Örebro kommun.
Tomtareal: 7.585 kvm.
Fastigheten skall bebyggas med 27 st bostadsradhus á 111 kvm och 27 st förråd á 4 kvm. Körvägar och parkeringar asfalteras. Gångar till ingångar grusas. Mark och trädgårdar är grovplanerade. Varje bostadslägenhet har eget abonnemang för el och sophämtning. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Bostadsrättsföreningen ansvarar för utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av körvägar, parkeringsplatser och gemensamma grönytor på fastigheterna (kostnaderna för detta ingår i månadsavgiften till föreningen). Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Föreningen ansvarar för försäkring av byggnader och gemensamma anläggningar. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar för försäkring av lösöre samt av respektive lägenhet och förråd.

OMRÅDET
Lillån ligger ca 5 km norr om Örebro centrum. Lillån gränsar i söder till Bettorp och i norr till Förlunda och Hovsta. Genom Lillån rinner Lutabäcken, som rinner upp i bergsområdet Kränglan, omedelbart öster om Lillån. Det är vattendraget Lillån som har givit namn åt samhället. Lillån består av blandad bebyggelse från slutet av 40-talet och framåt.

I området finns två skolor, Lillåns södra skola (F-6) och Lillåns Skola (F-9). Där finns också barnomsorg och fritidsverksamhet för ungdomar. I norra Lillån ligger Hovsta kyrka vars äldsta delar är från 1100-talet. För den golfintresserade är det inte långt till niohålsbanan Kårsta, som ligger vid sjön Lången.

Med cykel in till centrala Örebro tar det cirka 25 minuter, med bil 15 minuter. Lillån har även bra bussförbindelser till och från centrum.


TEKNISK RUMSBESKRIVNING
GOLV - Ekparkett överallt utom i våtutrymmen.

VÄGGAR - Vit väv/målning överallt utom i våtutrymmen där kakel sätts på väggarna.

INNERTAK - Vitmålade gipsplank/takskivor.

ÖVRIGT - Vita trälister, vita golvsocklar av trä, fönsterbänkar i marmor, vita innerdörrar, vita och släta garderobsluckor, vita och släta köksluckor, bänkskivor av trä alternativt granit, stänkskydd av kakel, inbyggd ugn, mikrovågsugn, fläkt, infälld spishäll, diskmaskin, kyl, frys, torktumlare och tvättmaskin, tvättställ med skåp (vita och släta luckor), vita spegelskåp/överskåp (badrum), duschplats med termostatblandare, vitt porslin.

TEKNISK BYGGNADSBESKRIVNING
HUVUDBYGGNAD:
GRUNDLÄGGNING - Betongplatta på mark.

STOMME - Trä.

FASAD - Målad träpanel.

YTTERVÄGGAR - Trä, gips, utvändigt målad träpanel.

INNERVÄGGAR - Träregel, gips 12 mm, dubbel gips i lägenhetsskiljande vägg.

YTTERTAK - Tvåkupiga betongtakpannor, takpapp och råspont.

FÖNSTER - Vitmålade sidohängda alternativt typ "H" fönster, 3-glas isolerglas,

PLÅT - Ytbehandlad stålplåt. ljusa hängrännor, stuprör och vindskiveplåtar.

VÄRMESYSTEM - Frånluftsvärmepumpar genom vattenburen golvvärme på entréplan annars väggradiatorer i allrum och sovrummen på övre plan.


SIDOBYGGNAD / KALLFÖRRÅD:
GOLV - betongplatta på mark.

VÄGGAR - träregelstomme, utvändigt målad träpanel.FAKTA
Pris: Fasta priser 1.952.769-2.040.000:-
Avgift: 4.462:- / mån - inkl parkering. exkl värme, hushållsel, varmvatten, hemförsäkring med bostadsrättstillägg, sophämtning och bredband.
Total antal bostäder: 27
Antal bostäder till salu: 27
Antal rum: 4 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 111 kvm
Tillträde: Preliminärt vintern 2017 - våren 2018.
Biarea: 4 kvm kallförråd.
Andelstal: 3,70 %
Driftskostnader: ca 14.160:- / år - värme (ca 6.000:-), hushållsel (ca 3.600:-), varmvatten (ca 1.800:-), sophämtning (ca 1.200:-) och hemförsäkring (ca 1.560:-).
Byggnadstyp: 2-plans radhus.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepumpar genom vattenburen golvvärme på entréplan och badrum övre plan annars väggradiatorer på övre plan.
Bredband: Fiber via stadsnät indraget.
Fastighetsbeteckning: Bytomten 9 i Örebro kommun.
Tomtareal: 7.585 kvm
Parkeringsplatser: Föreningen har 32 st parkeringsplatser.
Fakta
Status
Slutsålt
Använd kartan
X