Sök Meny
Örebro / Lillån
Brf Lättnaden

Pris: Fasta priser 1.952.769-2.040.000:-

Avgift: 4.462:- / mån - inkl parkering. exkl värme, hushållsel, varmvatten, hemförsäkring med bostadsrättstillägg, sophämtning och bredband.
Total antal bostäder: 27
Antal bostäder till salu: 27
Antal rum: 4 rum och kök varav 3 sovrum.
Boarea: 111 kvm
Tillträde: Preliminärt vintern 2017 - våren 2018.
Biarea: 4 kvm kallförråd.
Andelstal: 3,70 %
Driftskostnader: ca 14.160:- / år - värme (ca 6.000:-), hushållsel (ca 3.600:-), varmvatten (ca 1.800:-), sophämtning (ca 1.200:-) och hemförsäkring (ca 1.560:-).
Byggnadstyp: 2-plans radhus.
Uppvärmning: Frånluftsvärmepumpar genom vattenburen golvvärme på entréplan och badrum övre plan annars väggradiatorer på övre plan.
Bredband: Fiber via stadsnät indraget.
Fastighetsbeteckning: Bytomten 9 i Örebro kommun.
Tomtareal: 7.585 kvm
Parkeringsplatser: Föreningen har 32 st parkeringsplatser.

Örebro / Lillån

BRF RADHUS / LILLÅN

Nu finns möjligheten att köpa nyproducerade bostadsrättsradhus i Lillån 27 st brf radhus i 2-plan fördelat på 111 kvm med 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Radhusen har genomgående en hög standard med designkök från Tibrokök, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Två uteplatser, en på vardera sida av radhuset. Här bor man i ett lugnt, familjärt område med blandad bebyggelse. Föreningen har 32 st parkeringsplatser. Bredband via fiber indraget.

Beskrivning
INTERIÖR

ENTRÉPLAN
Uteplats på framsidan med anslutande kallförråd. Hall med bra avhängningsytor. Kök 13,5 kvm med matplats samt vita och släta köksluckor, bänkskiva i trä alternativt granit, stänkskydd av kakel, vitvaror - kyl, frys, infälld spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, micro och diskmaskin. Allrum 24 kvm med utgång till uteplats. Helkaklat duschrum/tvättstuga 7,5 kvm med golvvärme, dusch, handfat, WC, tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRE PLAN:
Rymlig hall, 3 sovrum - ett som är 19,5 kvm med två garderober och ett linneskåp, ett som är 8 kvm med en garderob, ett som är 7 kvm med en garderob. Flexibel planlösning i stora sovrummet, kan delas av och få ett sovrum till. Helkaklat duschrum med golvvärme, dusch, handfat och WC

FÖRENING - BRF LÄTTNADEN

Fastighetsbeteckning: Bytomten 9 i Örebro kommun.
Tomtareal: 7.585 kvm.
Fastigheten skall bebyggas med 27 st bostadsradhus á 111 kvm och 27 st förråd á 4 kvm. Körvägar och parkeringar asfalteras. Gångar till ingångar grusas. Mark och trädgårdar är grovplanerade. Varje bostadslägenhet har eget abonnemang för el och sophämtning. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Bostadsrättsföreningen ansvarar för utvändigt underhåll av byggnaderna samt drift och underhåll av körvägar, parkeringsplatser och gemensamma grönytor på fastigheterna (kostnaderna för detta ingår i månadsavgiften till föreningen). Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Föreningen ansvarar för försäkring av byggnader och gemensamma anläggningar. Bostadsrättsinnehavarna ansvarar för försäkring av lösöre samt av respektive lägenhet och förråd.

OMRÅDET

Lillån ligger ca 5 km norr om Örebro centrum. Lillån gränsar i söder till Bettorp och i norr till Förlunda och Hovsta. Genom Lillån rinner Lutabäcken, som rinner upp i bergsområdet Kränglan, omedelbart öster om Lillån. Det är vattendraget Lillån som har givit namn åt samhället. Lillån består av blandad bebyggelse från slutet av 40-talet och framåt.

I området finns två skolor, Lillåns södra skola (F-6) och Lillåns Skola (F-9). Där finns också barnomsorg och fritidsverksamhet för ungdomar. I norra Lillån ligger Hovsta kyrka vars äldsta delar är från 1100-talet. För den golfintresserade är det inte långt till niohålsbanan Kårsta, som ligger vid sjön Lången.

Med cykel in till centrala Örebro tar det cirka 25 minuter, med bil 15 minuter. Lillån har även bra bussförbindelser till och från centrum.

TEKNISK RUMSBESKRIVNING

GOLV - Ekparkett överallt utom i våtutrymmen.

VÄGGAR - Vit väv/målning överallt utom i våtutrymmen där kakel sätts på väggarna.

INNERTAK - Vitmålade gipsplank/takskivor.

ÖVRIGT - Vita trälister, vita golvsocklar av trä, fönsterbänkar i marmor, vita innerdörrar, vita och släta garderobsluckor, vita och släta köksluckor, bänkskivor av trä alternativt granit, stänkskydd av kakel, inbyggd ugn, mikrovågsugn, fläkt, infälld spishäll, diskmaskin, kyl, frys, torktumlare och tvättmaskin, tvättställ med skåp (vita och släta luckor), vita spegelskåp/överskåp (badrum), duschplats med termostatblandare, vitt porslin.

TEKNISK BYGGNADSBESKRIVNING

HUVUDBYGGNAD:
GRUNDLÄGGNING - Betongplatta på mark.

STOMME - Trä.

FASAD - Målad träpanel.

YTTERVÄGGAR - Trä, gips, utvändigt målad träpanel.

INNERVÄGGAR - Träregel, gips 12 mm, dubbel gips i lägenhetsskiljande vägg.

YTTERTAK - Tvåkupiga betongtakpannor, takpapp och råspont.

FÖNSTER - Vitmålade sidohängda alternativt typ "H" fönster, 3-glas isolerglas,

PLÅT - Ytbehandlad stålplåt. ljusa hängrännor, stuprör och vindskiveplåtar.

VÄRMESYSTEM - Frånluftsvärmepumpar genom vattenburen golvvärme på entréplan annars väggradiatorer i allrum och sovrummen på övre plan.


SIDOBYGGNAD / KALLFÖRRÅD:
GOLV - betongplatta på mark.

VÄGGAR - träregelstomme, utvändigt målad träpanel.

Fakta
 • Pris
  Fasta priser 1.952.769-2.040.000:-
 • Avgift
  4.462:- / mån - inkl parkering. exkl värme, hushållsel, varmvatten, hemförsäkring med bostadsrättstillägg, sophämtning och bredband.
 • Total antal bostäder
  27
 • Antal bostäder till salu
  27
 • Antal rum
  4 rum och kök varav 3 sovrum.
 • Boarea
  111 kvm
 • Tillträde
  Preliminärt vintern 2017 - våren 2018.
 • Biarea
  4 kvm kallförråd.
 • Andelstal
  3,70 %
 • Driftskostnader
  ca 14.160:- / år - värme (ca 6.000:-), hushållsel (ca 3.600:-), varmvatten (ca 1.800:-), sophämtning (ca 1.200:-) och hemförsäkring (ca 1.560:-).
 • Byggnadstyp
  2-plans radhus.
 • Uppvärmning
  Frånluftsvärmepumpar genom vattenburen golvvärme på entréplan och badrum övre plan annars väggradiatorer på övre plan.
 • Bredband
  Fiber via stadsnät indraget.
 • Fastighetsbeteckning
  Bytomten 9 i Örebro kommun.
 • Tomtareal
  7.585 kvm
 • Parkeringsplatser
  Föreningen har 32 st parkeringsplatser.
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?