Behållare Behållare
Dela

Jonstorp , LÄGENHETER I RADHUSFORM
BRF Optimala Hem i Jonstorp 3

Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Hösten 2021
Försäljningsstart
2020-06-12
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
12

Nytt fräscht och funktionellt med plats för hela familjen!

Pris
2 195 000 – 2 295 000 kr
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Dela
Beskrivning
I underbara Jonstorp nyaste bostadsområde kan vi nu erbjuda familjevänliga 1 1/2-plans radhus med bostadsrätt om fem rum och kök. Första Villan har byggt flera bostadsrättsföreningar runt om i Skåne, så missa inte chansen att bli ägare till något av de 12 populära radhusen som byggs på familjevänligt läge i Jonstorp!

Modernt utrustade med villakänsla på ca 124 kvm ligger radhusen i ett lugnt bostadsområde med närhet till allt man behöver. Bostadsrätterna är moderna, fullt utrustade och bjuder förutom på fyra sovrum, ett allrum, modernt kök i anslutning till matplats och vardagsrum, helkaklade badrum samt tvättstuga, även på trädäck och lättskött tomt.

Njut av utelivet på egen altan med en liten täppa. Istället för att klippa gräs så läser du senaste nytt på paddan, njuter av solen och havet. Förrådet kan isoleras om du vill och erbjuder en bra förvaring.

En klimatsmart bostadsrätts”villa”. Med klimatsmart menar vi byggd i trä, byggd i Skåne vilket ger korta transporter, effektiv med egen frånluftsvärmepump som säkerställer låga driftskostnader genom golvvärme och återvinning. Effektiv smart planlösning som gör det enkelt att bo.

Tillsammans med Mija Kinning, vår välkända inredningsprofil kan du göra många val som personifierar ditt nya hem. Du kan, utan att det kostar extra, göra många val som gör att du sätter din personliga prägel på det som skall bli ditt hem för många år framåt. Vi har valt att lägga stor vikt vid ditt tillvalsmöte, det innebär att du får några härliga timmar helt för dig själv med Mija Kinning som guidar dig genom färg och form i ditt nya hus, ger dig tips och råd om vad som funkar och ser till att dina idéer om ditt nya hem blir en ”perfect match"

Vill du veta mer? Kontakta fastighetsmäklare Ulrika Sörensen för ytterligare information.
Service och kommunikationer
Busslinje 225 som går bland annat till Höganäs, Ängelholm och vidare till Helsingborg.
Områdesbeskrivning
I härliga Jonstorp bor du i en idyllisk miljö, omgiven av vacker natur, nära strand och hav. Här finns alla förutsättningar för hela familjen att trivas med närheten till naturen och havet. Jonstorp ligger i vackra omgivningar med goda möjligheter till ett aktivt och naturnära familjeliv. Tillvaron här är lugn, trygg och bekväm.

En kort cykeltur från din bostad ligger Jonstorps sandstrand med fina badplatser för alla som äskar strand- och badliv. Jonstorps badplats, den skyddade viken är perfekt att njuta i! I Jonstorp finns allt du behöver såsom affär, skola, bibliotek, men också en av de bästa restaurangerna i Kullabygden finns här, Tunneberga Gästgivaregård som serverar härlig skånsk husmanskost och även vällagad a la carte rätter.

I omedelbar närhet finns naturreservat och bad, samt vandrarhem ute på landet i vackra omgivningar perfekta för en cykeltur. Längs kusten går en vandringsled som kallas Kullaleden. Naturreservatet har om våren många häckande fåglar och inte minst hav av backsippor som blommar om våren.

Man kan gå utmed havskanten ända från Naturreservatet i sydost, till grannbyn Rekekroken i nordväst, som för övrigt är sammanvuxen med Jonstorp och Svanshall.

I Jonstorp finns en stor Ishall och fotbollsplan med plats för olika aktiviteter. Jonstorp ses av många som barnvänligt och föreningslivet är starkt. Det har bland annat blivit känt för Jonstorps IF Ishockeyförening, men också en gymnastikförening med tävlande truppgymnaster. Jonstorps Jolleklubb JOJK, anordnar segelskola i hamnen varje sommar.

Förskolan har två småbarnsavdelningar (1-3 år), Snäckan och Musslan och tre syskonavdelningar (3-5 år), Sälen, Krabban och Korallen. Dessutom finns en förlängd syskongrupp (1-5 år), Sjöstjärnan. Grundskolan har tre arbetslag (hus) för skolåren F-5, Ankaret, Masten och Stäven, samt ett för skolåren 6-9, Skutan.
Fakta
Pris
2 195 000 – 2 295 000 kr
Antal rum
5 rok
Preliminär inlyttning
Hösten 2021
Försäljningsstart
2020-06-12
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
12
Använd kartan
X
Intresseanmälan

BRF Optimala Hem i Jonstorp 3

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.