Brf Österpark

Brf Österpark

Örebro — Bostadsrätter i flerfamiljshus

Brf ÖsterparkÖrebro — Bostadsrätter i flerfamiljshus
I HSB brf Österpark bor du i ett nytt öppet parkläge på populära Öster!

Preliminär säljstart söndagen den 30 januari 2022
Vill du köpa en bostad i HSB brf Österpark? Lämna en intresseanmälan så får du all information du behöver inför säljstarten. Priser och lägenhetsritningar publiceras på säljstartsdagen.


Boarea
35 – 169 kvm
Antal rum
1 – 6 rok
Preliminär inlyttning
Preliminärt hösten 2024
Upplåtelseform
Lägenhet
Försäljningsstart
2022-01-30
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
94

Intresseanmälan

Kontakta Magnus eller Andreas för mer information kring visningsmöjligheter.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Beskrivning


01

Alla får köpa bostad av HSB men bosparare och medlemmar har förtur. På säljstarten fördelas lägenheterna i första hand till bosparande medlemmar, efter poäng. Därefter fördelas lägenheterna till HSB medlemmar som inte bosparar, då sker fördelningen efter medlemstid. Till de som inte är medlemmar i HSB baseras turordningen på tidpunkt för intresseanmälan till brf Österpark.

https://www.hsb.se/malardalarna/medlem/privatperson/

https://www.hsb.se/bospara/


Köp en lägenhet i Österpark med HSB Dela!
I samband med säljstarten av lägenheterna i brf Österpark lanseras HSB Dela i Örebro. Bosparare i åldern 18-29 år erbjuds att dela bostadsköpet med HSB. Modellen innebär att HSB köper 50 procent och du som ung vuxen köper 50 procent av en bostadsrättslägenhet. HSB Dela är ett sätt för HSB att hjälpa unga bosparare, som idag har svårt att köpa en egen lägenhet, in på bostadsmarknaden. I brf Österpark kommer ett antal lägenheter om 1-2 rok vara möjliga att köpa med HSB Dela. Du köper halva och bor i hela!

https://www.hsb.se/dela


HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet
Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostadsrätt av oss och därför ingår HSBs Trygghetsförsäkring när du köper en bostad i brf Österpark. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser. I HSBs trygghetsförsäkring ingår avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd.

https://www.hsb.se/handlers/FileService.ashx?fileUrl=osterpark_hsbs-trygghetsforsakring.pdf&type=file


I HSB brf Österpark bor du i ett nytt öppet parkläge på populära Öster. 1-6 rok med modern planlösning och stora balkonger.

Nu planerar vi för säljstart av HSB brf Österpark på Öster med 94 bostadsrättslägenheter om 1 - 6 rok. Här kan du köpa nyproduktion i nytt parkläge i centrala Örebro. Perfekt för dig som vill bo bekvämt med närhet city.

I HSB brf Österpark kan du köpa en lägenhet för livets alla faser; när du flyttar hemifrån eller kanske ihop, eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Här hittar du stor variation av bostäder; dels den yteffektiva 1:an och den välplanerade 2:an. Här finns också 3:an med dubbla badrum och 4:an med två balkonger. Högst upp stoltserar 6:an i etage med tre balkonger och privat takterrass. Gemensamt är de moderna planlösningarna, de stora kvadratiska balkongerna och den noga utvalda inredningen.

HSB brf Österpark kommer byggas i de nya stadskvarteren som växer fram vid Österängsgatan. Ett attraktivt läge mitt i centrala Örebro där du har närhet till det mesta. Här bor du alldeles intill den nyanlagda Österängsparken och bara en kort promenad från Stadsparken, Behrn Arena och citys kaféer och restauranger. Hoppar du på cykeln har du även nära till universitetet, Oset och Hjälmarens stränder.

I brf Österpark finns tre gemensamma takterrasser, en till varje trapphus, att njuta av solen på med vänner och grannar. Det kommer även finnas en gemensamhetslokal med kök och uteplats som du kan boka till övernattande gäster, till den lite större middagen eller till vardagsträningen.


02
Service och kommunikationer

Kommunikationer
Goda kommunikationer med buss både till centrum, stationen och till Örebro universitet. Bra utbyggda gång- och cykelvägar från området.

Service
Mattaffär, pizzeria och vårdcentral på bekvämt avstånd. Flera förskolor och skolor i närheten. Örebro Universistet ligger bara 2 km härifrån.

Allmänt
Bilderna på husen och lägenheterna är inspiration och visualiseringar, de kan avvika från det färdiga resultatet. HSB förbehåller sig rätten till ändringar.


03
Områdesbeskrivning

Med enbart 1,5 km till centrum får du tillgång till stora delar av Örebros utbud av restauranger, shopping, kulturliv och service. Samtidigt har du goda möjligheter till ett aktivt liv med flera parker, idrottsanläggningar, motionsspår och träningscentra i närheten.


04
Övrigt

Miljöbyggnad
HSB nyproduktion i har alltid högt ställda miljökrav för att uppnå certifieringen i svenska systemet Miljöbyggnad. Vi arbetar för hållbar utveckling genom att bygga sunda, resurssnåla och energieffektiva bostäder. Närhet till bra kollektivtrafik, gott om cykelparkering, källsortering och laddstolpar för elbilar gör att du också enklare kan minska din klimatpåverkan.


Dokument


Området

Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.