Sök Meny
Örebro / Åstaden Småbåtshamnen
Brf Pråmkajen

Pris: 1.850.000 - 2.295.000:-

Avgift: 4.214 - 4.802:-
Total antal bostäder: 40
Antal rum: 3 - 4 rum och kök
Boarea: 76 - 85 kvm
Tillträde: Inflyttning vintern 2016/2017

Örebro / Åstaden Småbåtshamnen

Brf Pråmkajen i Småbåtshamnen

Vid småbåtshamnen i Svartån har HSB skapat Åstaden. Nu byggs den 3e etappen i området - brf Pråmkajen, med 40 lägenheter om 3 - 4 rum och kök.

Alla lägenheter i HSB brd Pråmkajen är sålda.

Lägenheterna i brf Pråmkajen får samma utformning som i populära brf Åstaden. 3 - 4 rum fördelade på 76 - 85 kvm med öppen planlösning, gott om förvaring och generösa uteplatser och balkonger.

Du som bosätter dig i Åstaden kan njuta av ett bekvämt boende med radhuskänsla i en av Örebros allra vackraste omgivningar. Området har stark kontakt med vatten och natur. Svartån flyter precis invid med sina båtplatser och promenadvägar. Åt ena hållet har du skogen, kohagar, ett rikt fågelliv och strandbäddar mot Hjälmaren. Åt andra hållet når du citylivet på promenadavstånd. För dig som vill bo i en lägenhet med vattnet, flora, fauna och city som granne, erbjuder Åstaden ett riktigt drömläge.

På stranden mellan Svartån och den nyanlagda dammen i Skebäck ligger bostadsområdet Åstaden.

Fakta
 • Pris
  1.850.000 - 2.295.000:-
 • Avgift
  4.214 - 4.802:-
 • Total antal bostäder
  40
 • Antal rum
  3 - 4 rum och kök
 • Boarea
  76 - 85 kvm
 • Tillträde
  Inflyttning vintern 2016/2017
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?