Brf Stationslunden 2, Bålsta

Brf Stationslunden 2, Bålsta

Pris
1 225 000 – 3 150 000 kr
Bålsta — Bostadsrätter i närheten av centrum

Brf Stationslunden 2, Bålsta


Pris
1 225 000 – 3 150 000 kr

Bålsta — Bostadsrätter i närheten av centrum
SISTA CHANSEN - INTRESSERAD? RING 08-581 715 30

En 3:a finns kvar i Stationslunden 2! Lägenheterna har hög standard! Hiss & eget förråd. P-plats eller carport går att hyra. Gångavstånd till p-tåg & centrum. Tågresan till Sthlm tar ca 35 minuter


Avgift
1 938 – 7 104 kr
Boarea
30 – 110 kvm
Antal rum
1 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Kvartal 1 och 2, 2022
Upplåtelseform
Nyproduktion
Försäljningsstart
2019-06-01
Status
Slutsålt
Etapp
Totalt antal bostäder: 54 Antal rum: 1-4 rum Tillträde: Kvartal från 24 mars 2022
Antal objekt
54

Intresseanmälan

Kontakta Torbjörn eller Anna för mer information kring visningsmöjligheter.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Beskrivning


01

Sista chansen att köpa en helt ny lägenhet i Stationslunden.
Viktigt att tänka på när du köper nyproduktion!
Ni är självklart välkomna att ringa oss då vi vet att detta är ett område som många har frågor kring!

- Föreningens belåning
- Föreningens ränta i kostnadskalkylen
- Vad ingår i månadsavgiften
- Lägenhetens standard
- Tillvalskostnader
- Externt förråd, hiss och bil

Här får du en lägenhet med en belåning på 12.500 kr/kvm boarea och en beräknad kalkylränta om 3% vilken är väl tilltagen. Idag kan bostadsrättsföreningar låna till betydligt lägre ränta vilket gör att det finns en god marginal mot den räntan som kalkylen är beräknad på. Handelsbanken i Bålsta står bakom kalkylen vilket känns tryggt och det är en stor fördel med en lokal bank som du kan besöka.

I avgiften ingår värme och vatten. Föreningen tecknar ett el abonnemang för alla lägenheter vilket innebär att du som ägare av din bostadsrätt endast betalar för din förbrukning av hushållsel. Tillkommer gör kostnaden för fiber (internet/tv/IP-telefoni) ca 300 kr/månad via Lyssna och Njut i Bålsta.

Standarden är hög. I köket ingår integrerade luckor till kyl, frys och diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro, praktiska utdragslådor i underskåpen och matchande bänkskiva och stänkskydd. Det ger en enhetlig syn mot resten av lägenheten då den oftast erbjuder en öppen planlösning mot vardagsrummet. Självklart är badrummet helkaklat, dusch, handfat med kommod och skåp till ytterligare förvaring, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare alt en kombinerad maskin i de mindre lägenheterna. Hallen har ett klinkergolv och resterande del av lägenheten parkettgolv och målade väggar. Balkong eller uteplats till de flesta lägenheter.

Självklart finns hiss och varje lägenhet får ett externt förråd. Cykeln ställer du enklast i det gemensamma cykel förrådet.
P-plats i carport eller ute går att hyra och några av platserna är till för dig med el-bil.
Utöver detta erbjuder föreningen en bilpool vilket innebär att alla föreningsmedlemmar delar på en bil. Miljövänligt och en fördel att låna bil istället för att ha en egen.

Många trevliga människor har köpt men än finns ett antal mycket fina lägenheter kvar. Kontakta Mäklarhuset 08-581 715 30 som sköter försäljningen.


02
Service och kommunikationer

I Bålsta centrum finns det mesta man behöver i vardagen - som banker, apotek, vårdcentral, tandläkare, butiker, café och restauranger. Området rymmer också fler skolor, gymnasium och service som äldreboende. Gångavstånd till den nya ICA Maxi. Vid stationen, som ligger på gångavstånd, stannar såväl bussar som pendeltåg och fjärrtåg. Pendeln till Stockholm City tar 39 minuter.


03
Områdesbeskrivning

Att bo i Bålsta är inte bara att leva nära platser som Stockholm, Arlanda, Sigtuna, Enköping och Uppsala. Här bor du intill vacker natur och Mälarens vatten, nära vandrings- och cykelleder, skidspår, badplatser, svampställen, ridskolor, golfbanor, simhall, ishall, idrottsplatser och mycket annat.


Området

Använd kartan
X

Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.