Behållare Behållare
Dela

Örebro , Södra Ladugårdsängen
Brf Vingen

Boarea
53 – 111 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Status
Slutsålt

Beskrivning
Brf Vingen i Södra Ladugårdsängen
HSB planerar bygga 51 lägenheter i brf Vingen i nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Bra solläge och ordentligt med förvaring.

Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana spås området bli attraktivt.

Här planerar HSB bygga 51 lägenheter i brf Vingen. Öppna och välplanerade planlösningar med 2 - 4 rum och kök, balkonger i öster- eller västerläge med utgång från vardagsrum eller kök. Alla lägenheter, stora som små, får ordentligt med förvaring med klädkammare, skjutdörrsgarderob och lägenhetsförråd.

Lägenheterna inreds med noga utvalda och tidsenliga material. Grunden är klinker i entrén, matt trestavig ekparkett samt målade släta väggar utan synliga rör. Köket får bra arbetsytor och praktiska fullutdragslådor, varmluftsugn och mikro inbyggda i arbetshöjd, induktionshäll, diskmaskinen integrerad i övrig köksinredning. Det helkaklade badrummet med spotlights i taket får handfat med kommod, spegelskåp med belysning, duschhörnan med glasdörrar, handdukstork och komfort golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare toppas av en bänkskiva och väggskåp för smidig förvaring.

HSB värnar om de gemensamma ytorna. Brf Vingen kommer att ha en föreningslokal med pentry, wc och uteplats för grannträffar eller kalas. Det kommer också finnas en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården byggs ett garage med access från alla trapphus. Det kommer finnas ordentligt med cykelparkering både inne och ute.

Huset består av 5 våningar plus en vindsvåning, fasaden får ljusgrå puts och partier av glas samt obehandlat lärkträ som med åren får en silvergrå nyans.

FAKTA
Pris: 1.425.000 - 3.895.000 kr
Avgift: 3.136 - 6.164 kr
Total antal bostäder: 51
Antal bostäder till salu: 51
Antal rum: 2 - 4 rum och kök
Boarea: 53 - 111 kvm
Tillträde: Våren 2019
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Fakta
Pris
1 425 000 – 3 895 000 kr
Boarea
53 – 111 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Status
Slutsålt
Använd kartan
X