El Mirador

El Mirador

Pris
395 000 – 499 000 €

El Mirador


Pris
395 000 – 499 000 €

El Mirador - miljövänlig lyx

El Mirador - ett projekt utöver det vanliga. Beläget nära stranden i Peñoncillo, Torrox Costa, erbjuder det en fenomenal utsikt över havet.

Visionen med detta projekt är att skapa en bekväm semesterort med 37 lyxhus. En härlig plats att bo på året runt, njuta av säsongsvis, eller som investering.

Med miljövänlig infrastruktur (bergvärme, solpaneler och A-energiklassificering), ligger fokus på den sociala delen av våra liv: projektets gemensamma utrymmen med två pooler (utomhus och inomhus, båda uppvärmda) , friskvårdszon, gym, bar, restaurang och möteslokaler, allt för att göra vistelsen mer bekväm och njutbar.

Husen i El Mirador har 3-4 sovrum och 3-4 terrasser varifrån du kan njuta av solen, och alla har havsutsikt. Tonvikten läggs på hög kvalitet, därför är alla material noggrant utvalda och ingenting lämnas åt slumpen.
Det kommer att vara möjligt att installera en jacuzzi på en av terrasserna, och det kommer även att finnas laddplatser för elbilar.

Att hyra ut din fastighet blir enkelt med en reception och semesterförvaltning som tar hand om allt åt dig. Det kommer också att finnas en app där man enkelt kan beställa tjänster och mat.

Projektet planeras vara klart i början av 2023.

Välkommen att boka ett besök med vår mäklare för att se visningshuset!

El Mirador ligger mellan städerna Nerja och Torrox Costa. 2016 utsågs staden Nerja till Spaniens charmigaste kuststad. Staden har en helt unik urban kultur, och är ett självklart val när man vill äta ute. Staden erbjuder bra restauranger för alla smaker. Dessutom har Nerja flera stränder, en av dem den populära Burriana Beach, som är full av strandbarer, restauranger och vattenaktiviteter.

Nära El Mirador ligger den charmiga bergsstaden Frigiliana, som alltid är värd ett besök. Staden är känd som en konststad och erbjuder många olika evenemang under hela året, bland annat Tapas 3 Culture Festival i augusti.

Det tar 35 minuter till Malaga, 1,5 timme till Sierra Nevada, 2 timmar till Sevilla, 2 timmar till Cordoba och 2 timmar till Ronda.


Boarea
92 – 116 kvm
Antal rum
2 – 3 rok
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
37

Intresseanmälan

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring visningsmöjligheter.

Mäklarhuset Nerja, mäklare i Nerja

Mäklarhuset Nerja

Fastighetsmäklare

Området

Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

 • Antal rum

  4

  Boarea

  100 kvm

  Pris

  495 000 €

  Status

  Till salu
 • El Mirador

  El Mirador

  Antal rum

  4

  Boarea

  100 kvm

  Pris

  -

  Status

  Såld

Intresseanmälan

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.