Behållare Behållare
Dela

Torrox Costa , Ägarlägenhet
Marinsa Beach

Boarea
43 – 97 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Augusti 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
72

Strandnära och havsutsikt!

Pris
119 000 – 222 000 €
Intresseanmälan
Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!
Beskrivning
Endast 200 meter till fin sandstrand med strandpromenad ligger detta nyproduktionsprojekt med moderna lägenheter, de flesta med havsutsikt. Alla lägenheter har stora terrasser och det finns även takvåningar med takterrasser. I området kommer det byggas ett gemensamt poolområde där man kan njuta av solen hela dagen fram till solnedgången. Från bostadsområdet är det nära till en lång och fin sandstrand och en strandpromenad där det finns gott om mysiga restauranger. I priset ingår parkeringsplats i garage och förråd. Klart för inflyttning augusti 2021.

I samma projekt finns lägenheter i olika storlekar:
- Lägenheter med 1 sovrum från 119.000 €.
- Lägenheter med 2 sovrum från 155.000 €.
- Lägenheter med 3 sovrum från 182.000 €.
- Takvåningar med 2 sovrum och stora takterrasser på 39-61 m² med priser från 205.000 €.
Priserna är exklusive moms om 10%.

Vänligen kontakta Mäklarhuset redan idag för mer information!
Service och kommunikationer
Bussar finns till närliggande orter som Malaga, Torre del Mar, Nerja, Almuñecar och Torrox Pueblo.
Områdesbeskrivning
Torrox ligger endast 7 km från Nerja och består av 3 byar - Torrox Costa, Torrox Pueblo och Torrox Park. Det bästa klimatet i Europa sägs finnas här i Torrox. Det beror på att floden Torrox öppnar upp mot havet vilket gör att det svalkar på sommaren och bergen runt omkring håller de starka vindar och dåligt väder borta så att det inte blir för kallt klimat på vintern heller. Området har över 320 soldagar per år. Klimatet i den här delen av Spanien är subtropiskt och det odlas mycket frukt i dalgångar och på bergssluttningar.

Torrox Costa ligger längs med kusten och har flera fina stränder och en härlig lång strandpromenad där du kan njuta av solnedgången. Längs huvudgatan i byn hittar man affärer och på måndagarna även den lokala marknaden. Svänger man ner, 1 kvarter så kommer man till den fina strandpromenaden Paseo Maritimo som går från fyren El Faro vidare till den intilliggande byn El Morche. Strandpromenaden är kantad av restauranger. Byarna Torrox Costa och El Morche håller på och växer samman. Om några år när nyproduktionsprojekten direkt intill stranden är färdiga så kommer det bara vara en flodfåra som skiljer byarna åt.

Torrox Pueblo är en mysig liten spansk bergsby som ligger med bekvämt avstånd till kusten och erbjuder förutom spanskt byliv, smala gränder och vackra vyer. Här klamrar sig de vita husen fast på bergssluttningen. På byns lite större torg finns barer och restauranger och byns kyrka. Vid det mindre bytorget finns en liten äldre kyrka från 1500-talet "Iglesia o ermita de San Roque". Omkring Torrox Pueblo, på landet eller som man säger i Spanien - på campon, hittar man många hus med natursköna lägen. Här i bergen finns också många vackra vandringsleder. Vyerna uppifrån bergen är otroligt vackra.

Torrox Park är ett lugnt fint bostadsområde mellan Torrox Costa och Torrox Pueblo. Här hittar man även områdets campingplats. Det är endast 1 km ner till den härliga stranden vid Peñoncillo som har flera mysiga strandrestauranger som kallas för Chirungitos på spanska.

I Torrox finns många tillfällen att träffas och fira. Sista söndagen före jul firas Torrox festival av Migas. Migas är en traditionell maträtt från regionen som är gjord på stekt ströbröd, grön paprika och chorizo. Tusentals besökare är med vid festligheterna och får smaka på maträtten med vin till. Det är även musik och dans vid festligheten. I februari firas den nationella februarikarnevalen med gatumusikanter, tävlingar och parader. I Maj firas Cruces de Mayo, i juni Quema de Los Juas och i oktober Fair Torrox.
Fakta
Pris
119 000 – 222 000 €
Boarea
43 – 97 kvm
Antal rum
2 – 4 rok
Preliminär inlyttning
Augusti 2021
Upplåtelseform
Nyproduktion
Status
Försäljning pågår
Antal objekt
72
Bostäder

Antal rum Boarea Pris Status
Marinsa Beach 3 76 kvm 161 000 € Till salu
Marinsa Beach 3 76 kvm 230 000 € Till salu
Marinsa Beach 2 43 kvm 120 000 € Såld
Använd kartan
X
Intresseanmälan

Marinsa Beach

Vill du veta mer om detta projekt? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Genom att klicka på knappen Anmäl intresse så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn